drago2604241

U petak navečer, Club Drago u Opatiji bio je domaćin nevjerojatnog putovanja kroz vrijeme na Lady Madonna Revival Partyju. Ovaj spektakularni događaj oživio je duh disko ere i vratio mnoge goste unatrag u dane kad je legendarni klub Madonna bio epicentar glazbenog života. Gosti su se odvažili na revolucionarni povratak u prošlost, oblačeći odjeću iz osamdesetih i devedesetih godina, spremni za ponovno proživljavanje najboljih trenutaka disko slave. DJ za tu posebnu noć bio je legenda sam po sebi - DJ Tommy, koji je puštao najveće hitove iz tog razdoblja. Atmosfera u klubu bila je električna, a gosti su neumorno plesali uz zvukove koji su ih vratili u zlatno doba disko glazbe.

Club Drago nije mogao biti bolje mjesto za ovaj povijesni događaj. Opatija, već prepoznata po svom šarmu i bogatoj glazbenoj baštini, bila je savršeno okruženje za slavljenje legendarnog kluba Madonna i glazbene kulture koja je obilježila generacije.

Lady Madonna Revival Party nije samo bio party; bio je to podsjetnik na glazbenu prošlost koja i dalje oblikuje naše današnje ukuse i stilove. Nostalgični osjećaji i radost ponovnog povezivanja s glazbenim nasljeđem bili su vidljivi na licima svih prisutnih.

Zahvaljujući DJ Tommyju i nevjerojatnoj energiji koju su donijeli gosti, Club Drago je zaiskrio poput disko kugle, oživljavajući duh Lady Madonna kluba jedne nezaboravne večeri.

Tekst: N.K.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO