galija2903241

Noćni život Opatije dosegnuo je vrhunac u petak dok je popularna Galija bila domaćin nezaboravne party večeri. Sa popularnim DJ-em Danom na kormilu, atmosfera nije bila ništa manje nego vruća, privlačeći mnogobrojne goste da se prepuste euforiji noći. Od trenutka kada su se vrata otvorila, Galija je postala utočište za ljubitelje dobre glazbe i plesa. Kako su prvi beatovi odjekivali kroz zvučnike, bilo je očito da DJ Dane čvrsto drži pažnju publike. Njegova besprijekorna mješavina eklektičnih traka, od najvećih hitova današnjice do zaraznih elektronskih melodija, učinila je da plesni pod bude u plamenu od kretanja.

Ambijent Galije samo je dodao privlačnost večeri. Sjajni interijer kluba i najsuvremeniji zvučni sustav pružili su savršenu pozadinu za glazbenu čaroliju DJ-a Danea, poboljšavajući svaki beat i ritam do savršenstva. Plesni pod bio je kolaž vrtloga svjetala i oduševljenih lica, dok su gosti predavali sebe zaraznom ritmu glazbe.

Za posjetitelje Galije, petak navečer bio je više od obične večeri izlaska; bio je to dokaz snage glazbe da ljude okupi i stvori trenutke koji će se zauvijek pamtiti. I kako su se oprostili od noći, znali su da će sa sobom nositi uspomene na elektrificirajući set DJ-a Danea godinama koje dolaze.

Tekst: G.K.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO