drago2703241

U srijedu navečer, klub Drago u Opatiji bio je domaćin spektakularnog Massive Easter Break tuluma, obilježavajući početak uskršnjih praznika na nezaboravan način. Ovaj popularni klub, od svog otvorenja, privlači ljubitelje dobre vibre, pretvorio se u epicentar odličnog provoda, uz nevjerojatnu glazbu, ples i veselje. Glazbeni repertoar tijekom Massive Easter Break-a bio je raznolik i uzbudljiv, pružajući nešto za svakoga. Renomirani DJ-evi vrtjeli su najnovije hitove iz svijeta elektronske glazbe. Plesni podij bio je neprekidno pun, dok su posjetitelji uživali u ritmu glazbe i energiji koja je ispunjavala klub.

Jedna od gošći, Marina, izrazila je svoje oduševljenje ovim događajem: "Ovo je bio nevjerojatan način da započnemo uskršnje praznike. Atmosfera u klubu bila je nevjerojatna, svi su bili tako veseli i raspoloženi. Definitivno se nadam da će ovakvi tulumi postati tradicija!"

Iako je Massive Easter Break završio, klub Drago ostaje omiljena destinacija za zabavu u Opatiji, nudeći raznoliki program i događaje tijekom cijele godine. Uskršnji tulum samo je bio početak još jedne nezaboravne sezone zabave koja će privući ljude iz različitih krajeva kako bi zajedno uživali u odličnoj zabavi.

Tekst: G.K.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO