samobor0607221

Samobor ovih dana nudi pravi ljetni užitak i odličan provod za cijelu obitelj. U prekrasnom parku kod Samoborskog muzeja održava se program 'Ljeto u Samoboru' koji nudi edukativne radionice za djecu, predstave i koncerte u večernjim satima.

Nakon svečanog otvorenja na kojem je koncert održala klapa Šufit i donijela dašak Dalmacije u Samobor, direktno sa splitskih Prokurativa, na samoborsku ljetnu pozornicu popeo se Luka Nižetić i održao koncert koji je od samog početka krenuo žestokim tempom, a publika ga je nakon 2 sata ispratila velikim pljeskom.

Luka je otpjevao pjesmu sa Splitskog festivala 'Kad se rodiš usred Splita', kao i hitove 'Ae', 'Brutalero' i 'Ostani dite'. Iz publike su se čuli komentari kako je ovo bio 'vrhunac' dosadašnjeg programa, a gradonačelnica Samobora, Petra Škrobot, također je zadovoljna novim izdanjem Ljeta u Samoboru: „Ovogodišnje Ljeto u Samoboru bit će uistinu posebno i po rekordnom broju posjetitelja, a koncert Luke Nižetića bio je spektakularan uvod u ono što nam slijedi. Ovog vikenda očekuju se posebni nastupi još dvojice ovogodišnjih sudionika Splitskog festivala, Stjepana Lacha u petak, 8. srpnja te Marka Tolje u subotu, 9. srpnja. U nedjelju, 10. srpnja za fenomenalnu atmosferu u Samoboru zadužen je Matija Cvek, koji je na Adventu u Samoboru održao koncert o kojem se još uvijek priča.  Zato ne očekujemo ništa manje od koncerta u nedjelju, a sa zadovoljstvom pozivamo sve drage goste da nas posjete ovih dana i uživaju u programu i ugostiteljskoj ponudi našeg Samobora."

Ljeto u Samoboru projekt je Grada Samobora, Turističke zajednice grada Samobora i gradskih ustanova, kojim svake godine obilježavaju početak ljetne sezone s mnogo zabave, događanja na otvorenom i sadržajem za cijelu obitelj.

Svi koncerti počinju u 21 sat, a cijeli raspored događanja možete pronaći na stranici www.samobor.hr.

Tekst: Press
Fotografije: Edin Tuzlak

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO