jole1609221

Jole i Ljubavnici sinoć su otvorili Domenica Fest u Svetoj Nedelji i napravili lom na pozornici ispred koje je bila gomila ljudi. Nezaboravna zabava produžila se do sitnih sati, a posjetitelji su bili presretni što se ovakav vid zabave mogao doživjeti i u ovom gradu nedaleko Zagreba. Jole i Ljubavnici bili su samo uvertira jer ovogodišnji Domenica Fest uveličavaju i Željko Bebek, Mladen Grdović, Jasmin Stavros te Zlatko Pejaković.

Uz puno dobre glazbe posjetitelji uživaju i u brojnim sadržajima za djecu, a tu su i predstave te komičarski nastupi koji nas uvijek nasmiju do suza.

Izložba starih automobila, seljačka tržnica, besplatne porcije finog ričeta sa suhim mesom te gastro radionice, dale su poseban miris ovom događaju te ga učinile primamljivim za sva nepca.

Zbog vremenskih uvjeta raspored programa izvan šatora prilagođavat će se vremenskim prilikama i neprilikama, zbog čega se organizatori unaprijed ispričavaju.

Tekst: Press
Fotografije: Matija Škalić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO