trsat2807231

Jučer je na Trsatskoj gradini održan koncert A_LIVE/A_STRANA VOKALISTI, a koliko je koncert bio tražen svjedoči činjenica da su online karte bile rasprodane tri tjedna prije koncerta, a organizator je bio u prodaju stavio i novi kontigent ulaznica koje su se mogle nabaviti isključivo u Vintage baru. Stoga, jučer navečer je na Trsatu bilo teško pronaći mjesto za parkiranje, a Trsatska gradina je bila dupkom puna. Svi su očekivali aktere vrlo popularne i omiljene HRT-ove emisije “A strana” koji su okupljeni oko ekipe prekaljenih glazbenih profesionalaca, odlučili “izaći iz malih ekrana” i svoje talente i vještine prezentirati svima koji vole dobru glazbu i vrhunske interpretacije.

Na Trsatskoj gradini nastupili su Dino Purić, Noa Rupčić, Ana Cerovac, Danijel Jurišević, Goran Orešković i Lea Mijatović.

Na Gradini glazbenici su izveli kolaž bezvremenskih hitova, a popis pjesama sačinjavale su uspješnice glazbenih velikana kao što su; Bijelo dugme, Parni valjak, Indexi, Prljavo kazalište, Gibonni, EKV, Zdravko Čolić, Generacija 5, grupa Metak, Dino Dvornik, Josipa Lisac, Big Blue i Goran Karan, grupa Stijene i Zorica Kondža, Nina Badrić, Massimo, Toše Proeski, Aerodrom, grupa Zana, Denis i Denis, Xsenia i mnogi drugi. Izvođači su na Trsatskoj gradini postigli odličnu atmosferu i svi su vidno uživali o čemu svjedoče i fotografije.

Početkom kolovoza, 03.08. na Trsatskoj gradini nastupit će grupa Pavel, a potom i Zvjezdan Ružić. Ulaznice za manifestacije Ljeta na Gradini moguće je nabaviti online na mojekarte.hr, njihovim prodajnim mjestima i u Vintage baru na Trsatskoj gradini.

Tekst: Press
Fotografije: Dražen Suvić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO