trsat0707231

Petak na Gradini bio je ispunjen dalmatinskom pjesmom. Tomislav Bralić i Klapa Intrade u sklopu Ljeta na Gradini očigledno su senzacija koju nitko nije htio propustiti, a do zadnjeg trenutka se tražila karta više. Gradina je bila prepuna, i to ne samo Riječankama i Riječanima već i gostima iz Istre, Zagreba i dalmatinskih mjesta. Na Gradini je dosegnut broj od otprilike 800 posjetitelja, a karte su bile rasprodane tjedan dana uoči koncerta.

Iako su Tomislav Bralić i klapa Intrade redoviti izvođači u Rijeci, na Trsatskom kaštelu nastupili su prije 15-tak godina. Tomislav Bralić i Klapa Intrade sinoćnji su koncert otvorili s pjesmom “Bilo je i vrime”, a još su otpjevali brojne svoje poznate hitove.

Zadarska klapa svojim pjesmama iznova je oduševila brojnu publiku, a koncert je bio nabijen emocijama.

Popularni Zadrani još su jednom potvrdili svoj status jedne od najpopularnijih klapa, ali i pokazali da ovdašnja publika voli njihovu glazbu bez obzira na godine, jer u publici su jednako bila zastupljena mlađa i starija lica.

U srpnju nas na Trsatskoj gradini očekuju još koncerti Whiteheads banda, dva dana manifestacije “U ROCK RITMU”, International Dance Party te A_LIVE/A_STRANA VOKALISTI.

Tekst: Press
Fotografije: Dražen Suvić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO