trsat1507221

Povijesna tvrđava Trsat iznad Rijeke ugostila je glazbeni događaj BSH Trsat Castle. Ovaj ljetni party obilježile su DJ zvijezde regije Andrew Meller, Full Ferry, Pablo Panda i Yakka, koji su uz ritmove vrhunske elektroničke glazbe pod vedrim nebom do ranih jutarnjih sati rasplesali više od tisuću posjetitelja.

Posebnu energiju, emocije i doživljaj svojim je nastupom na BSH Trsat Castle priuštio DJ i producent Andrija Antić, dobro poznat regionalnoj publici pod nazivom Andrew Meller. Njegovi hitovi oduševili su sve prisutne, a pogled na jedan od najljepših zalazaka sunca s trsatske gradine upotpunio je nezaboravnu glazbenu večer koju smo dugo iščekivali. Za odličnu atmosferu i party do sitnih sati zaslužni su i Full Ferry, Pablo Panda te Yakka koji su svojim energičnim nastupima zaokružili ovaj poseban doživljaj.

Uz odličan party na Trsatu, BSH donosi još nekoliko glazbenih događaja na prestižnim lokacijama. Prvi od njih je Zadar Sunset Festival na Pozdravu suncu od 30. srpnja do 3. kolovoza. Zatim, 12. kolovoza BSH po prvi put gostuje u Medulinu u Cave Romane što će zasigurno izazvati veliku pažnju kako regionalnih, tako i svjetskih medija.

Ulaznice za nadolazeća BSH događanja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

Tekst: Press
Fotografije: Marko Edge

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO