trsat1307221

Jučer je na Trsatskoj gradini u sklopu 17. izdanja manifestacije Ljeto na Gradini održan koncert pjevačice Nine Badrić. Trsatska gradina bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a već nekoliko dana tražila se i karta više. Riječka publika disala je s pjesmama kao što su Dani i godine, Dodiri od stakla, Čarobno jutro. S obzirom da  kao  autorica potpisuje većinu svojih pjesama, izvedbama nije nedostajalo emotivnog naboja. Posebice se osjetilo pri izvedbi njene nove pjesme Pamtim, koju je sama pjevačica najavila kao  najosobniju do sada. Publika je pjevala zajedno s Ninom, a pjevačica je izvela i neke strane pjesme što je dočekano velikim aplauzom.

Koliko je Nina uspješna govori i činjenica da je već punih trideset godina na estradi i to kao jedna od najsjajnijih zvijezda. Nina Badrić višestruko je nagrađivana umjetnica i uz ostale nagrade, dobitnica je  čak osam Porina. U svojoj diskografiji bilježi sedam solističkih albuma, nekoliko live albuma i brojnih singlova.

Ova najtraženija glazbenica, jučer obučena u hrabro šljokičasto, bijelo odijelo, osvojila je trsatsku publiku i još jednom potvrdila status glazbene dive.

Emotivna atmosfera  potrajala je dugo u noć u romantičnom okruženju Gradine i tople, mjesecom obasjane riječke noći.

Podsjetimo, pjevačica je prošlog tjedna proslavila i svoj okrugli 50-ti rođendan, ali kao što su svi prisutni mogli posvjedočiti, Nini godine sjajno stoje. Uostalom i sama  kaže kako su godine samo broj, a svojim stasom i glasom u potpunosti potpisuje nedavnu izjavu.

Nakon koncerta Nine Badrć, Ljeto na Gradini već danas ugošćuje Elvisa Stanića koji će u 21:30 h predstaviti svoj novi album Insomnia - ulaz sa svih je slobodan. Drugoga tjedna na Trsatsku gradinu dolaze Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić, Đani Stipaničev te predstava „Vla Vla Vlajland cabaret“ u kojoj glumi Ecija Ojdanić. Dođite i uživajte u Ljetu na gradini!

Tekst: Press
Fotografije: Dražen Suvić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO