jelena0907221

Jelena Radan i Pedro Abreu održali koncert za dušu na Trsatskoj gradini Jelena Radan jučer je nastupila na punoj Trsatskoj gradini u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini, a predstavila se emotivnom izvedbom fada. Zajedno s Pedrom Abreu, gitaristom s Madeire znalački je izvela pjesme koje pjevaju o čežnji, o neispunjenim željama, o saudade i portugalskom narodu.

U stankama između pjesama približila se publici pričama o fadu, o njezinom životu, a vjetrovita Trsatska gradina bila je pravi fado, kako je Jelena rekla „Pa vi imate fado svaki dan - more, vjetar, kamenje...“

Osim fada, Jelena je izvela i pjesme sa svog zadnjeg albuma „Voyage“, a neke od njih su: „Sjeti me se ljube“, „Voljet ću te sutra“ i „The Device“. Publiku je pjevačica počastila i sa svježim skladbama koje će se naći na albumu na kojem se predstavlja kao kantautorica.

Jelena je koncert završila s pjesmom „Meu Fado Meu“ - Sve je to fado, a pjevačica nije krila svoju zahvalnost i oduševljenje publikom. Jelena i Pedro svojim su nastupima uljepšali ljetnu večer, ispunili je emocijama, ponosom, traganjem...

Nastavak Ljeta na Gradini uz Ninu Badrić, Elvisa Stanića te party elektronske glazbe


Nakon koncerta Jelene Radan, drugi tjedan, 13.srpnja na Gradinu stiže Nina Badrić, sljedeći dan Elvis Stanić, a petak je rezerviran za BSH party - Party elektronske glazbe.

Sve informacije o manifestacijama potražite na službenim stranicama Ljeta na Gradini https://www.trsatskagradina.com/ ili Facebook i Instagram stranici.

Tekst: Press
Fotografije: Dražen Suvić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO