Violončelistički duo 2Cellos večeras je napunilo i zapalio Arenu Zagreb! Na dugo najavljivanom i dugo iščekivanom koncertu, Luka i Stjepan na domaćem su terenu u više od dva sata izveli neke od najvećih hitova zahvaljujući kojima su stekli obožavanje fanova diljem svijeta, obrade pjesama Green Daya, Coldplaya, Red Hot Chilli Peppersa, Nirvane, U2-a i drugih, uz nezaobilazni "Smooth Criminal" Michaela Jacksona, koji ih je i lansirao u centar zanimanja. Publika je svaku točku dočekala s oduševljenjem, a dobrog raspoloženja nije nedostajalo ni sa strane violončelističkog dvojca, koji je publiku, osim svirkom, šarmirao i pristupačnošću i šaljivim dosjetkama u pauzama između točaka.

Prvi dio koncerta Luka i Stjepan posvetili su klasičnom repertoaru, podsjetivši tako da su oni prije svega dvojica odličnih violončelista koji su prije uspjeha kao 2Cellos pojedinačno nizali uspjehe kao interpreti klasične glazbe. Uz podršku Zagrebačke filharmonije i maestra Ive Lipanovića izveli su djela Jenkinsa, Fauréa, Morriconea i Piazzolle. Nakon mirnoga dijela, u kojemu su pokazali i svoju nježnu i smirenu stranu, Luka i Stjepan su se "raspojasali" i, uz pomoć mladog bubnjara Dušana Kranjca, koji je dodatno "začinio" večer, Zagrebu priredili vrhunski show, na svjetskoj produkcijskoj razini!

Tekst: Jutarnji list / Marija Saraga / Izvor
Fotografije: Tomislav Kristo / CROPIX / Izvor
{gallery}albumi/2cellos120612:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO