Euforičnim nastupom Barbare Tucker u subotu 07.07. u Green Gold Clubu  je završen prvi ovogodišnji Summer Fest, koji je okupio respektabilna glazbena imena, Edward Maya, Inna, te najavio vruću sezonu u kojoj će taj klub ugostiti niz velikih svjetskih zvijezda. Od samog dolaska Barbare Tucker  i PlayOne-a  u eksluzivnom Hummer Limo-u, do nastupa na samom satage-u Green Golda, Zagreb je jučer izgledao poput  New Yorka i apsolutno ispunio očekivanja najavljivanog koncerta.

Barbara je stigla sa Ibize gdje je nastupala sa Eric Morillom i  Full Force-om, te je  bila oduševljena sa publikom u Zagrebu i cijelim party-jem. Na pozornici su joj se pridružili hrvatski producentski dvojac PlayOne(Darko Juranović-D`Knock, DJ Fresh Jay) sa kojima i surađuje, Kosta Radman, Emilio Dalbello, te QBoogie iz New Yorka. Prije nastupa Afroameričke Dive na setu Koste Radmana, nastupila je i mlada hrvatska pjevačica Iva Herceg.

Show Barbare su obilježili brojni singlovi kojima je obilježila svoju karijeru, te je dva puta izvodila Let it shine-singl nastao u radionici PlayOne-a, koji će pod okriljem Defeceted Recordsa, u hrvatskoj Hit Recordsa zasigurno obilježiti ljeto 2012. Najavila je i suradnju PlayOne-a na projektu sa 25 Top House vokala iz New Yorka, pod njezinim okriljem te izvršno producentskom palicom legendarnog David Moralesa.

Osim u iznimnoj atmosferi koncerta gdje je  Barbara Tucker pokazala svu raskoš svojih glasovnih mogućnosti, večer u Green Gold Clubu protekla je i u znaku promocije glazbene kompilacije GREEN GOLD MUSIC, koju producentski i autorski potpisuju D`Knock i DJ Fresh Jay. Ovaj glazbeni projekt zasigurno će postati neizostavan dio najboljih klubskih partyja, a vi iz prve ruke provjerite zašto ova kompilacija nosi epitet “must have ovog ljeta”.

GREEN GOLD MUSIC kompilaciju potražite u CD shopu iHit, Radnička cesta 52, Zagreb, te svim boljim prodavaonicama nosača zvuka!

Što reći na kraju osim zahvaliti svima vama koji ste bili sa nama na koncertima Edwarda Maye, Inne i Barbare Tucker!

Tekst: Press
Fotografije: G. Šerbula
{gallery}albumi/green070712:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO