Popularna pjevačice starogradske glazbe Blanka Došen, jučer je pred svojim mnogobrojnim prijateljima u Green Gold Clubu održala promociju albuma ˝Iz starogradske riznice˝. U nešto drugačijoj verziji uz klavijaturista Ivana Kedačića i na braču Iva Plivelića, Blanka je svim prisutnima otpjevala neke od najljepših pjesama poput ˝Kraj kapele Svete Ane˝, ˝U bašćici mladog kapelana˝, ˝Somborske ruže˝, koje su svoje mjesto našle na aktualnom albumu.

Podršku svojoj prijateljici došli su dati popularne glumice Ankica Dobrić, Nela Koscis, Željko Kovačić, Jurica Pađen, Danijel Banić, Miroslav Rus... Nakon promocije, lijepo i ugodnog druženja sa gostima, Blanka se na glavnoj pozornici Green Gold Cluba pridružila tamburaškom sastavu Dyaco, sa kojima je otpjevala velike hitove ˝Tajna najveća˝, ˝Evo banke cigane moj˝i druge, te oduševila sve prisutne.

Zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati, a svi oni koji su se jučer našli na ovoj odličnoj zabavi zasigurno nisu požalili.

Tekst: Press
Fotografije: Goran Šerbula
{gallery}albumi/green250512:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO