jordes1511231

Pretpremijera spota drugog singla Jakše Jordesa "Neverland" s nadolazećeg samostalnog albuma "Saxoholic" održala se u Katranu, kultnom zagrebačkom klubu Marija Petrekovića. Na promociji u objektivu Nere Šimić uhvaćena su neka nam već dobro poznata lica s naslovnica: Jurica Pađen, Alen Kraljić Kralja, Damir Markovina, Tina Kresnik,Nenad Borgudan-Chagi, Boris Hrepić Hrepa i Antonia Vrgoč Hrepić-Rola sa svojim Sunnysidersima - Tomijem Novakom, Mihaelom Vlahom i Lukom Banićem; a pridružili su im se i Mario Huljev, Borna Čop, Leo Anđelković, Ella Jantoš, Saša Ismailovski, Dj Go Cut, Surka, Boris Banović, Krešimir Tadija Kapulica i mnogi drugi.

Večer je bila dinamična - Jakša je svakog uzvanika toplo dočekao uz piće dobrodošlice. Fotografirao se sa svakim gostom ispred press stijene zavidnih dimenzija čiju naslovnu fotografiju potpisuje Matea Smolčić Senčar. Stotinjak izvrsno raspoloženih uzvanika uživalo je cijelu večer uz otvoren šank i ukusan catering, a atmosferu je zagrijavao i DJ Robbie.

Samom pretpremijernom prikazivanju spota prethodila je uvodna riječ Dancing Beara kojom su najavili zvijezdu večeri, Jakšu Jordesa. Odmah je iskoristio priliku zahvalite se svim sudionicima spota: Krešimiru Radiću, Hrvoju Čirjaku, Ivi Županoviću, Stipi Vukasu, Andriji Krolo, Goranu Cvetkoviću te Emilu Iveziću koji je osigurao glavnog glumca - model automobila koji možemo vidjeti u filmu "Mad Max". Spot je završio uz ovacije publike nakon čega ih je Jakša potpuno raspametio svojim saksofonskim umijećem prateći DJ-a. Publika je s oduševljenjem plesala i vrhunski se zabavljala, a spot se na njihov zahtjev prikazivao tijekom cijele večeri.

"S ovim spotom sam zadovoljio svoju staru želju da ne budem kao Prljavci 'Heroj Ulice' već da budem drumski ratnik tj. Mad Max. Ujedno je i to najava moje nadolazeće turneje 'He looks like Mel Gibson and plays like Lisa Simpson'. Pjesma je elektronski pandan pjesmi 'Lily Was Here' te mislim da će ući u hrvatski eter kao jedna svježina u moru pjesama koje trenutno njime haraju", rekao je Jordes.

Za organizaciju promocije bila je zadužena Jordesova menadžerica te ujedno i asistentica produkcije spota, Vlasta Škrbina, dok režiju spota potpisuje multitalentirani Jakša Jordes. Direktor fotografije je Igor Bogdanović koji se također pobrinuo za montažu i kolor korekciju uz Shortest Path Production, dok se u producentskoj ulozi našao Dinko Čvorić - Doringo.

Tekst: Press
Fotografije: Nera Šimić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO