peti1611231

Sinoć, 16. studenog, u zagrebačkom klubu Peti Kupe koncert je pred punim klubom održao sjajni kantautor iz Rijeke - Boris Štok. Boris je ovim uspješnim koncertom stavio točku na i odlične godine u kojoj je osvojio publiku nastupom na Dori, odličnim singlovima od kojih posljednji, duet s Terezom Kesovijom "Kao nekada" osvaja radijski eter i srca publike već tjednima.

Publika željna dobrog provoda, među kojom su bila i neka poznata lica poput Nenada Borgudana iz Detoura, stigla je u omiljeni klub željna glazbene poslastice koja razbija studenačko sivilo. Boris Štok je nastupio uz pratnju svojeg dobro uigranog benda (Darko Terlević, Dino Šimonović, Jelena Fabijan, Davor Krmpotić, Nikola Mesarek, Matko Basara).

Boris i bend ugrijali su i rasplesali publiku uz lepezu njegovih hitova poput "Netko poput nas", "Gdje prestajem ja i počinješ ti", "Reci mi", "Tišina", "Kao mi", "Predajem se tebi", a tijekom izvedbe pjesme "Jesmo li jedini" na pozornici mu se pridružio Ante Gelo. Publika je uživala i s Borisom otpjevala svaki od dragulja iz njegovog bogatog glazbenog kataloga. Boris je set zaključio sa "Space Oddity" jednog od njegovih najvećih glazbenih uzora - legendarnog Davida Bowieja s obećanjem za ponovni susret sa zagrebačkom publikom.

Tekst: Press
Fotografije: Enora Paola

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO