ritz1204241

Prošlog petka, Ritz Club Zagreb je bio žarište izvanredne zabave na partyju naziva Afteritza. Ova nezaboravna večer okupila je neke od najpoznatijih DJ-eva u regiji, uključujući Alda Morroa, Zordena, Phillippa X-a i Tinchu, te nevjerojatne plesačice iz Ritz Entertainmenta, stvarajući spektakl koji je nadmašio sva očekivanja. Već od samog početka večeri, klub je zračio energijom i uzbuđenjem. Gosti su stigli u svojim najboljim izdanjima, spremni za uzbudljivu glazbenu avanturu. Zvukovi različitih DJ-eva ispunjavali su prostoriju, stvarajući atmosferu koja je poticala sve prisutne na ples i dobro raspoloženje.

Noć je postala još uzbudljivija kada su na pozornici zasjale plesačice Ritz Entertainmenta. Njihovi izvanredni pokreti savršeno su se uklopili uz glazbu i dodatno podigli atmosferu u klubu. Publika je bila očarana njihovim nastupima, što je doprinijelo već uzavreloj energiji u prostoriji.

Vrhunac večeri bio je kada su se svi DJ-evi udružili u jedinstvenom setu, pružajući publici nezaboravno glazbeno iskustvo. Ritmovi su pulsirali kroz klub, a gosti su se prepustili bezbrižnom plesu do ranih jutarnjih sati.

Afteritza Party u Ritz Clubu Zagreb nije bio samo event - bio je doživljaj. Svi koji su bili prisutni sigurno će se sjećati ove noći kao jedne od najuzbudljivijih i najzabavnijih u Zagrebu. Radujemo se budućim događajima koje će Ritz Club prirediti i novim glazbenim avanturama koje će nam donijeti.

Tekst: M.S.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO