ritz1304241

Prošle subote, Ritz Club Zagreb je bio epicentar vrhunske zabave na partyju naziva Forbidden Fantasy. Ova ekskluzivna večer spojila je vrhunske DJ-eve, uključujući Zordena i Phillipa X-a, te senzacionalne plesačice Ritz Entertainmenta, u spektakl koji je nadmašio sva očekivanja. Već od samog početka večeri, klub je bio ispunjen energijom i uzbuđenjem. Gosti su stigli odjeveni u svoje najbolje i najzavodljivije outfite, spremni za nezaboravnu noć. Zvukovi Zordenovih i Phillipovih miks-eva ispunili su prostoriju, stvarajući atmosferu koja je tjerala ljude na ples.

Noć je postala još uzbudljivija kada su se na pozornici pojavile plesačice Ritz Entertainmenta. Njihovi izvanredni plesni pokreti bili su savršeno uklopljeni uz glazbu, stvarajući senzualnu atmosferu i dodatno potičući publiku. Publika je bila očarana njihovim nastupom, što je dodatno doprinijelo već uzavreloj energiji u klubu.

Vrhunac večeri dogodio se kada je cijeli klub bio prekriven prskalicama. U jednom trenutku, prostorija je bila ispunjena sjajem, bojama i euforijom. Gosti su plesali i veselili se, stvarajući nevjerojatnu atmosferu zajedništva i zabave.

Forbidden Fantasy Party u Ritz Clubu Zagreb nije samo bio event - bio je doživljaj. Svi koji su bili prisutni sigurno će se sjećati ove noći kao jedne od najuzbudljivijih i najzabavnijih u Zagrebu. S nestrpljenjem očekujemo slijedeći spektakl koji će nam Ritz Club prirediti.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO