ritz0706241

Prošlog petka, Ritz Club Zagreb bio je epicentar zabave i veselja, zahvaljujući spektakularnom partyju naziva "Havana - Ljeto nam se vratilo". Ova večer bila je prava poslastica za sve ljubitelje dobre glazbe, plesa i nezaboravne atmosfere. Za vrhunsku glazbenu podlogu pobrinuli su se DJ Zorden i DJ Phillip X, koji su svojim energičnim setovima uspjeli rasplesati publiku do ranih jutarnjih sati. DJ Zorden, poznat po svojim zaraznim ritmovima i sjajnoj selekciji glazbe, otvorio je večer s miksom latino hitova koji su instantno podigli atmosferu. Njegov set bio je prepun zvukova salse, reggaetona i mamba, što je savršeno odgovaralo temi večeri.

DJ Phillip X je preuzeo DJ pult kasnije tijekom noći, donoseći nešto moderniji zvuk s kombinacijom house i dance hitova. Njegova energija i sposobnost da osjeti puls publike rezultirali su euforičnom atmosferom na plesnom podiju. Njegov set bio je vrhunac večeri, ostavivši sve prisutne bez daha.

Neizostavni dio ove čarobne večeri bile su i atraktivne plesačice Ritz Entertainmenta. Njihovi senzualni i profesionalno koreografirani nastupi dodali su poseban štih cijelom događaju. Svojim egzotičnim kostimima i neodoljivim plesnim pokretima, plesačice su dodatno začinile večer, stvarajući atmosferu prave ljetne noći u Havani.

Ritz Club Zagreb se potrudio stvoriti ambijent koji je dočarao pravu kubansku atmosferu. Dekoracije u stilu Havane, palme, šareni svjetlosni efekti i autentični kokteli, poput mojita i daiquirija, pridonijeli su osjećaju da ste na egzotičnoj plaži usred Zagreba. Gosti su mogli uživati u tematskim pićima i koktelima, dok su se opuštali i plesali uz zarazne ritmove.

Reakcije posjetitelja bile su više nego pozitivne. Mnogi su istaknuli kako je ovo bio jedan od najboljih partija sezone, s odličnom glazbom, fantastičnim plesnim točkama i nevjerojatnom atmosferom. Svi su se složili da je "Havana - Ljeto nam se vratilo" bio događaj za pamćenje, koji će se prepričavati još dugo.

"Havana - Ljeto nam se vratilo" bio je pun pogodak za Ritz Club Zagreb, koji je još jednom dokazao zašto je jedno od najpopularnijih mjesta za izlazak u gradu. Ova nezaboravna noć spojila je sve elemente savršenog partyja - izvrsnu glazbu, fantastične nastupe i atmosferu koja se ne zaboravlja. Ako ste propustili ovaj spektakularni događaj, svakako pratite najave Ritz Cluba jer nas zasigurno očekuju još mnoge slične nezaboravne večeri.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO