aperol0606241

Zagrebačke zabave u punom su jeku, a samim time polako se približavamo tako dugo očekivanom ljetu. Ipak, jedan događaj se posebno izdvojio. Već tradicionalno popularan događaj pod nazivom Sunset in a glass, održao se sinoć na najatraktivnijoj novoj lokaciji u Zagrebu. Rooftop Art'otel-a s kojeg seže daleko najljepši pogled na glavni grad, privukao je brojna poznata lica među kojima su bili i Aleksandra Dojčinović, Ana Radišić, Daria Lorenci Flatz, Anamaria Raič, Joško Lokas, Marija Borić, Marko Vuletić, Janko Janić, Olja Vori, Petra Kurtela, Rebeka Ljiljak, Igor Barberić, Mirna Maras, Andrea Andrassy te brojni drugi.

Upravo je savršen zalazak sunca, poslužio kao idealna kulisa ovog događaja, čija je glavna narančasta osvježavajuća zvijezda, definitivno bila u središtu pažnje.

Uz pokoji zalogaj i osvježenje, okupljeni su uživali u druženju i glazbi, sakupljajući i fotografirajući najljepše trenutke koje će sigurno postati dio najljepših uspomena. Baš poput male Italije, podsjećajući na mediteran, rooftop je bio osvijetljen u narančastu boju, a fenomenalna večer pamtit će se još dugo. Sunset in a glass zabave, baš poput aperitiva, postale su ultimatum i sinonim odličnog provoda i uspomena, a upravo ova zagrebačka s daškom Italije, mnoge će savršeno uvesti u ljetnu čaroliju.

„Sunset in a glass“, događaj je koji iz godine u godinu okuplja sve više zaljubljenika u isti, a samim i time, uvijek se traži pozivnica više.

Tekst: Press
Fotografije: Bojan Zibar i Robert Gašpert

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO