ritz2203241

U petak navečer, Ritz Club Zagreb postao je epicentar uzbuđenja uz poseban party naziva "Whispers of the Wild West". Posjetitelji su bili pozvani na nezaboravno putovanje u divlji zapad, a atmosfera je bila nabijena uzbuđenjem i energijom. No, uz glazbu, atrakciju večeri su činile i atraktivne plesačice koje su svojim pokretima rasplesale sve prisutne. Njihova izvedba je bila senzacija, dodajući dodatni element uzbuđenja i šarma cijelom događaju.

Ritz Club Zagreb je još jednom potvrdio svoju reputaciju kao vrhunsko odredište za noćnu zabavu, spajajući vrhunsku glazbu, spektakularne nastupe i uzbudljivu atmosferu. Tema "Whispers of the Wild West" dočarala je duh divljeg zapada na jedinstven način, ostavljajući posjetitelje s nezaboravnim iskustvom.

Publika je plesala do ranih jutarnjih sati, uživajući u svakom trenutku spektakularne večeri. Ritz Club Zagreb je još jednom dokazao da je mjesto gdje se rađaju najbolje zabave, a večer "Whispers of the Wild West" će ostati urezana u sjećanju svih koji su bili dio te nevjerojatne noći.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO