ritz1603241

Subota u Ritz Clubu Zagreb donijela je nevjerojatnu eksploziju zabave pod nazivom "Ruby Red - Raspashoj", gdje su plesačice i DJ-ji zajedničkim snagama zapalili atmosferu i ostavili publiku bez daha. Večer je započela obećavajuće, a atmosfera je bila napeta od samog početka. Kao i uvijek, Ritz Club nije razočarao svoje posjetitelje, pružajući im nezaboravno iskustvo koje će dugo pamtiti.

Glavni fokus večeri bili su izvanredni nastupi plesačica i performera koje su svojim elegantnim pokretima i senzualnim izvedbama rasplesali sve prisutne. Njihova energija bila je zarazna, potičući publiku na ples i zabavu do ranih jutarnjih sati.

No, zabava nije stala samo na plesačicama. DJ-ji su preuzeli kontrolu nad pultom i svojim vrućim setovima doveli atmosferu do usijanja. Publika je bila oduševljena izborom glazbe i neprekidno je plesala uz ritmove popularnih hitova.

"Ruby Red - Raspashoj" je dokazao da Ritz Club Zagreb ne samo da nudi vrhunsku glazbu već i nezaboravne vizualne performanse koje ostavljaju bez daha. Publika je uživala u svakom trenutku večeri, stvarajući atmosferu koja će ostati urezana u sjećanju svih prisutnih.

Ritz Club Zagreb se još jednom potvrdio kao nezaobilazna destinacija za vrhunsku zabavu i nezaboravne noći. Večer "Ruby Red - Raspashoj" nije bila iznimka - bila je to eksplozija zabave koja je obasjala Zagreb i ostavila trag u srcima svih koji su bili dio nje.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO