tvornica2010231

Odlična atmosfera, prepuna Tvornica i omiljene pjesme koje znaju sve generacije bili su idealan recept za savršen provod. Koncert za koji se tražila karta više namamio je i neka poznata lica među kojima su bili Sanja Marinko i Zec (Novi Fosili), pjevač Jacques Houdek, kantautorica Lea Dekleva, televizijske voditeljice Uršula Tolj, Ida Hamer i drugi. Jimi i Šomi dočekani su uz ovacije publike i koncert otvorili novom pjesmom "Prolaze dani" koja već tjednima ne silazi s radijskih top lista. Odmah nakon uslijedila je i jedna od omiljenih - "Medu moj i šećeru" koja je 'rastopila' publiku u Tvornici i teleportirala ju u drugo vrijeme, vrijeme jeans generacije.

U narednih nešto više od dva sata, Tvornica je ostala u tom vremenu šarenila, sjaja i samo dobrih vibracija kroz koje su nas proveli fantastično raspoloženi Jimi, Šomi i njihov bend. Na pozornici su im se u nekoliko navrata pridružili i gosti: saksofonist Ivica Premelč, puhači Zvonimir Bajević, Antonio Geček, Mario Bočić i Marin Ferketin, a šlag na torti bio je nastup Šomijeve kćeri Domenike koja je otpjevala "Opasan plan".

35 godina karijere iznjedrilo je ogroman broj hitova pa su se na raskošnoj setlisti našle "Djevojko", "Reci da", "Zagrli me nježno", "Ti nisi žena za sva vremena" i druge, a vruća atmosfera došla je do točke ključanja na "Bojler"! Regularni dio koncerta završio je s "Kakva noć", a bend je uz gromoglasni pljesak namamljen na bis na kojem su uslijedile pjesme koje su u potpunosti raspametile rasplesanu publiku: "California", "Teška vremena" i "Jeans generacija".

Nakon ovakvog velikog finala i skandiranja publike, bend nije imao izbora nego vratiti se na još jedan bis na kojem su još jednom, prema željama publike izveli "Bojler". Nakon trijumfalnog nastupa Neki to vole vruće, publiku je do dugo u noć na nogama držao DJ Xxxtended i time je stavljena točka na i sjajnog plesnjaka.

Sinoćnji nastup grupe Neki to vole vruće pokazao je da je duh "jeans generacije" i dalje itekako živ te da su Vrući jednako aktualni i vatreni kao i na početku svoje karijere. Preostaje reći samo "kakva noć".

Tekst: Press
Fotografije: Filip Bušić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO