arena2510231

Naš poznati violončelist, HAUSER, trenutno je na svojoj prvoj solo turneji pod nazivom „Rebel with a Cello“ u sklopu koje je obišao već mnoge velike gradove i rasprodao velike arene. U čemu je čar njegovih nastupa i za čime ludi cijeli svijet sinoć je saznala i zagrebačka publika u rasprodanoj Areni Zagreb. Upravo ono što je HAUSER cijelo vrijeme i najavljivao se obistinilo, uzbudljiv show od početka do samog kraja koncerta. Svaka osoba u publici uživala je u notama klasike koju HAUSER donosi na svoj poseban način. Da su kilometri samo brojka govori i činjenica da su njegovi najvjerniji fanovi doputovali u Zagreb iz raznih dijelova Hrvatske, ali i svijeta pa su neki od njih doputovali čak i iz dalekog Tajvana.

Cijeli koncert sastojao se od nekoliko setova koji su publiku vodili kroz cijeli spektar emocija. Početak je bio rezerviran za klasičnu glazbu, na koju se savršeno nadovezala filmska i njome se završio prvi set. HAUSEROVA izvedba nekih najpoznatijih filmskih pjesama poput „Titanica“ ili „Pirata s Kariba“ nikoga nije ostavila ravnodušnim. Drugi dio koncerta publiku je podigao na noge jer je HAUSER tada započeo s latino izvedbama, a koncert je završio s publikom u deliriju koja našem glazbeniku nije dala da ode s pozornice.

Za kraj koncerta HAUSER se na veliku radost svih obožavateljica spustio među publiku te jednu pjesmu odsvirao među njima. Kao i uvijek, HAUSER je napravio pravi spektakl koji će biti savršena uspomena do sljedećeg koncerta u Hrvatskoj. Svoju solo turneju nastavlja Starim kontinentom, a sljedeći na redu su Prag, München, Amsterdam, Berlin i mnogi drugi.

Tekst: Press
Fotografije: Dino Ninković

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO