Na početku pete emisije Dore 2011. preostale je kandidate pozdravila Severina Vučković, a uspješan nastup poželjeli su im članovi večerašnjeg žirija – Danijela Martinović, Ivanka Boljkovac i Miran Hadži Veljković. Na početku emisije doznali smo i rezultate cjelotjednog glasovanja koji su pokazali kako je Katica Marinović posljednja, četvrta sudionica večerašnje emisije. Ona je dobila najviše glasova publike i tako se pridružila Jacquesu Houdeku, Mirku Švendi i Dariji Kinzer u utrci za polufinale.

Važnost Dore najbolje je opisala Severina: „Ako nisi na Dori, nisi pjevač. Sviđa mi se ovaj novi koncept koji daje priliku mladim pjevačima da pokažu svoje talente publici, nadam se da nemaju tremu, a onome tko ode u Njemačku poručujem samo jedno – neka bude svoj“, rekla je Severina.

Kako se broj kandidata smanjuje iz emisije u emisiju, svoje viđenje idealnog predstavnika Hrvatske na Eurosongu dala je i Danijela Martinović.

- Trebamo poslati kvalitetnog izvođača ili izvođačicu i naravno dobru pjesmu. To je uvijek pola-pola, rekla je Danijela. Dodala je i kako pozdravlja novi koncept Dore koji daje šansu mladim pjevačima.

- Svakako sam za to da mladi dobiju priliku  i da ih vidi što više ljudi, a upravo im Dora daje tu mogućnost,  kazala je Danijela Martinović.

Naša iskusna operna pjevačica Ivanka Boljkovac nada se da će pobjednik Dore biti „pjevač odnosno pjevačica od formata“ a za to je neophodan dobar i muzikalan glas, ali i – stav.

- Bitno je da svoju pjesmu dobro i samouvjereno otpjeva od početka do kraja, dobro je što ima toliko mladih kojima sigurno nije svejedno uoči svakog nastupa ali s druge strane, to im je sjajna odskočna daska za nastavak karijere. Mislim da su svi preostali kandidati jako talentirani, ocijenila je Ivanka Boljkovac. Svima njima  poručuje neka se nastave baviti glazbom bez obzira otišli na Eurosong ili ne.

Sljedeće subote na rasporedu je polufinalna emisija DORE 2011 u kojoj će nastupiti tri kandidata.

Tekst: Press služba / HRT
Fotografije: HRT / Dario Njavro
{gallery}albumi/dora-u190211:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO