paviljon2710231

Više od tri tisuće rasplesanih maskiranih posjetitelja uživalo je na još jednom nezaboravnom BSH Dia de Los Muertos Halloween događaju. Već pri samom ulasku u paviljon 10A Zagrebačkog velesajma vladalo je veliko uzbuđenje, a kreativne maske u izvrsnu produkciju došle su do punog izražaja. Vrhunskom glazbom pozornicu su najprije zagrijale domaće snage Aldo Morro, Pablo Panda i Mony, nakon čega je pravu euforiju izazvao dolazak zvijezde večeri - planetarno popularne Deborah De Luce.

Jedna od najpoznatijih Talijanki, nakon upravo završene sezone u svjetski poznatom klubu Amnesia na Ibizi, doslovno je raspametila zagrebačku publiku, a na velikom plesom podiju uz njezine popularne hitove plesale su nespojive kombinacije vještica i svećenika, zombija i princeza, dvojnika svjetskih zvijezda te brojnih drugih likova iz mašte, ali i stvarnog života. Vrhunskim nastupom Deborah De Luca pokazala je zašto je jedna od najtraženijih DJ-ica elektronske glazbene scene te ljestvicu zabave u Hrvatskoj podigla na jedan zaista viši nivo.

Za posljednje sate ovog opasno zabavnog događaja bila je zadužena atraktivna domaća DJ-ica Kali koja je uz pun plesni podij do sitnih jutarnjih sati ovaj tematski spektakl upotpunila na najbolji mogući način. Maskirana zagrebačka noć tako je uz brojne maštovite maske bila ispunjena najpoznatijim svjetskim hitovima, a atraktivna scenografija i posebno uređeni prostor upotpunili su doživljaj potpuno zasluženo najposjećenijeg Halloween partija za čije novo izdanje već smišljamo nove maštovite maske.

Ovo je 10 jubilarna godina BSH Evenata. Na više od 100 vrhunskih glazbenih događanja bilo je gotovo preko 150 tisuća posjetitelja. Ovo je bio jedan od najposjećenijih Halloween događanja u Zagrebu i regiji. Planovi za 2024. godinu započeli su već danas.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Edge

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO