zonar0803241

Dan žena ove je godine obilježen i vrhunskim glazbenim događajem u režiji jednog od najpoznatijih hrvatskih glazbenih bendova BSH. Hotel Zonar pokazao se kao vrhunska destinacija za party. Vodeće regionalne DJ-ice Dea Tosh, Elena Mikac i Kali ovaj su događaj rasprodale danima unaprijed. Više od 500 posjetitelja uživalo je u urbanom dojmu koji je dao prostor inspiriran Downtown athletic klubom u New Yorku.

House i techno glazba izvrsno su se uklopili u prostor koji je noću staklenim stijenama bio otvoren prema ulici i odavao dojam da plešemo u nekoj od svjetskih metropola. Tri vrhunske glazbenice potvrdile su da ženska regionalna DJ scena itekako ima razloga za zadovoljstvo. Kroz povijest DJ-ice su ovoj grani glazbene industrije donijele mnogo promjena i osvježenja, a ovaj Dan žena pokazao je kako ista ima i svijetlu i veselu budućnost.

BSH glazbena događanja ove su godine bogatija nego ikad. Zagreb je u idućim mjesecima domaćin dva eventa na nesvakidašnjim lokacijama. Već 5. travnja plesat ćemo u starom putničkom terminalu Zračne Luke uz engleskog DJ.a i producenta East End Dubs, a 26. na Open Air spektaklu na Teniskom centru Maksimir koji je prošle godine također bio rasprodan. Na njemu će nastupiti engleska DJ zvijezda Chriss Stussy te Aney F., Marko Biočić, Yakka i Pablo Panda te Francescu.

Ulaznice za sva buduća BSH događanja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

Tekst: Press
Fotografije: Dino Niković

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO