ritz1503241

U petak navečer, Ritz Club Zagreb bio je domaćin spektakularnog nastupa Baby Lasagne, pobjednika Dore 2024. Atmosfera je bila elektrificirana dok je talentirani glazbenik izveo svoj najnoviji hit - Rim Tim Tagi Dim, osvajajući srca publike svojim nevjerojatnim nastupom. Posjetitelji su bili očarani energijom koju je Baby Lasagna donio na pozornicu, a njegove pjesme su naišle na euforične reakcije. Ritz Club je gorio od uzbuđenja dok su posjetitelji plesali i pjevali uz omiljene stihove.

No, zabava nije stala samo na glazbenom spektru. Atraktivne plesačice su svojim vještim pokretima rasplesale sve prisutne, dodajući dodatnu dozu šarma i dinamike večeri. Njihov nastup dodatno je podigao atmosferu i potaknuo publiku da se prepusti ritmu i uživa u svakom trenutku.

Ritz Club Zagreb, već poznat po svojoj sofisticiranoj atmosferi i vrhunskoj zabavi, ponovno je opravdao svoj status jednog od najprestižnijih klubova u gradu. Petak navečer bio je još jedan primjer izvrsnosti koja se može očekivati u ovom klubu.

Nakon nezaboravne večeri uz Baby Lasagnu i vruće plesačice, posjetitelji Ritz Cluba Zagreb ostali su sjećanjima koja će ih pratiti dugo vremena. Ova noć definitivno će ostati upamćena kao jedna od najuzbudljivijih i najzabavnijih u glazbenom kalendaru grada.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO