vjezba0509

Grad Rijeka domaćin je velikom treningu Aktivne Hrvatske koji će se održati u subotu, 16. rujna u 10 sati na Korzu. Početkom nove školske godine, a uskoro i studentske te radnih obaveza nakon ljeta, tim Kineziološkog fakulteta uz Zagreba naglasak na ovom treningu stavit će na sprečavanje posljedica sjedilačkog načina života te većeg boravka u zatvorenim prostorima i na računalima.

„Drago nam je da zajedno s projektom Aktivna Hrvatska možemo pozvati naše sugrađane na povećanu redovnu tjelesnu aktivnost!" - rekao je Toma Jelušić te dodao: „Ulazimo u mjesece u kojima ćemo više sjediti i boraviti u zatvorenim prostorima, pa je ovo izvrsna prilika da posljednje ljetno subotnje jutro provedemo uz trening na otvorenom!"

Pozivamo sve građane da se prijave za trening na www.aktivnahrvatska.hr. Trening će u Rijeci voditi kineziolozi Lukrecija Dragić, Tina Živković i Patrik Kramarić, dok će program voditi Renata Sopek. Uz njih, treningu će prisustvovati i članovi brojnih riječkih sportskih i rekreativnih klubova. Trening je primjeren i prilagođen svim generacijama, a izvodi se vlastitom težinom.

Aktivna Hrvatska u jedanaestoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Partneri projekta u Rijeci su Grad Rijeka, Riječki savez sportova i Sveučilište u Rijeci.

Svi vježbači dobit će poklone partnera. Podravka kontinuirano ulaže u unapređenje i razvoj nutritivno adekvatnih proizvoda koji potiču zdravu, uravnoteženu i održivu prehranu potrošača, a u Rijeci će vježbačima pripremiti zanimljivi obrok i dati poklone. Hidraciju za vježbače osigurava Jana kao idealan saveznik za prirodno osvježenje uz trening te Mivela. Partneri projekta su INA - čista snaga, Janaf - jer energija povezuje, Mentalni trening, Definicija Hrane i Falkensteiner Resort Punta Skala i Bluesun hoteli.

Tekst: Press
Fotografija: Aktivna Hrvatska

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO