miss0409

Predstavljamo vam događaj koji će obilježiti poslovnu scenu Primorsko Goranske županije - Miss Business 2023. Ovo je prvi takav događaj u Republici Hrvatskoj, posvećen uspješnim poduzetnicama, a cilj mu je proslaviti eleganciju, uspjeh i poslovnu izvrsnost žena. Miss Business 2023 nije komercijalni događaj, već se dolazak može ostvariti samo uz pozivnicu.

Kada i Gdje?

Ovaj prestižni događaj će se održati 16. rujna 2023. godine s početkom u 19 sati na prekrasnoj lokaciji Crekvina u Kastvu uz podršku Grada Kastav i Turističke zajednice Grada Kastva.

Modna Inspiracija za Poslovnu Ženu

Naša revija će prikazati modne kolekcije lokalnih dizajnera (odjeće, nakita, torbica…) i boutique-a koje su tematski usmjerene na poslovne žene pod nazivom "Jesenska kolekcija za poslovnu ženu". Kandidatkinje će se predstaviti kroz tri različita izdanja:

- Casual Business
- Office
- Night-Cocktail

Ovom izborom želimo prikazati stvarnu, samopouzdanu ženu u raznolikim, ali jedinstvenim izdanjima gdje godine predstavljaju samo iskustvo.

Naša Misija

Miss Business 2023 ima dublji smisao od same modne revije. Cilj nam je promovirati poduzetništvo i potaknuti žene da manifestiraju svoje poslovne ideje, umrežavaju se i stvaraju nove poslovne suradnje. Ovo je posebno važno za razvoj gospodarstva i rast gradova koji su ključni za socijalni i ekonomski napredak.

Svaka žena zaslužuje eleganciju u svakoj prilici, a to će našim kandidatkinjama pružiti, između ostalih i učenice frizerskog i kozmetičkog usmjerenja Obrtničke škole u Opatiji. S pomoću svojih mentora i stručnjaka iz frizerske i make-up industrije, stvorit će nezaboravno iskustvo za naše sudionice, dok istovremeno razvijaju svoje vještine i povezuju se s uspješnim ženama u poslovnom svijetu.

Program

Naši uzvanici mogu očekivati večer punu iznenađenja koja će osvojiti sva njihova osjetila. Glazbeni nastupi koji pozivaju na ples, plesne izvedbe koje će ih zasigurno oduševiti te spektakularne performanse koje će ih ostaviti bez daha. Sve će biti upotpunjeno izvrsnim vinima i pićima lokalnih proizvođača, pružajući im priliku da iskuse najbolje okuse naše regije.

Više o izboru možete pronaći na našoj web stranici https://vanavi-ri.com/miss-business-2023/

Pratite novosti o detaljima izbora, sudionicima i sponzorima putem naših društvenih mreža:

https://www.linkedin.com/company/93802103/

https://www.instagram.com/vanavi.experience/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100091686979059

Zahvale

Ovom prilikom izražavamo duboku zahvalnost našim nezamjenjivim suradnicima: HB Studiju, Ži-Va i Karini. Bez njihove stručnosti i predanosti, ovaj događaj ne bi bio moguć. Njihova posvećenost pomaže nam stvoriti iskustvo koje će dugo ostati urezano u pamćenju svih sudionika.

Bitno je napomenuti da izvođači i suradnici na projektu čine ovu manifestaciju posebnom, a njihova je podrška ključna za njezin uspjeh. Hvala im od srca što su se pridružili našem timu kako bismo zajedno stvorili nezaboravno iskustvo za sve sudionike.

S iskrenom zahvalnošću se obraćamo i svim našim vrijednim pokroviteljima koji su prepoznali ključnu ulogu ovog događaja. Bez njihove podrške, Miss Business 2023 ne bi mogao zaživjeti. Zahvaljujemo im na sudjelovanju u ovoj posebnoj prilici koja slavi uspješne žene i promiče njihovu izvanrednost u poslovnom svijetu. Njihov doprinos čini ovaj događaj izvedivim i neizmjerno vrijednim.

Miss Business 2023 je više od modne revije; to je prilika za slavlje elegancije, ženskog uspjeha i izvrsnosti u svijetu poslovanja.

S nestrpljenjem iščekujemo Miss Business 2023. - Crekvina - Kastav 16. rujna 2023. godine!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO