marcela1706231

Neprolazna ljepota četiriju poznatih missica predstavljena je u novoj kampanji Studia Marcela. Bezvremenska esencija zdrave i njegovane kose odiše pri samom pogledu na senzualne fotografije Danijela Galića koji je u suradnji s Jadrankom Pezo, vlasnicom lanca frizerskih salona Studio Marcela, realizirao kreativnu ideju najpoznatijeg studija za kosu u Hrvatskoj. Da je zdrava kosa najljepša kosa dokazuju aktualna Miss Universe Hrvatske Andrea Erjavec te nekadašnje Miss Universe Ivana Mišura Vlaović i Ivana Delač kojima se u kampanji pridružila i bivša Miss Hrvatske Antonija Gogić Bračulj.

Voluminoznost, blistavost, mekoća i nježni pramenovi na kosi ovih zanosnih ljepotica potpis su frizerskog salona usredotočenog na održavanje zdravlja i njege kose pružajući apsolutnu pažnju na ispunjavanje svih želja svojih klijentica. Studio Marcela obožavaju i akterice nove kampanje koje se u ruke stilistima prepuštaju s povjerenjem no pitali smo ih i koliko im vremena treba za styling kose onda kada ne stignu u ruke stručnjaka.

''Za valove mi je potrebno malo više vremena no za visoki rep ili nisku pundžu svega par minuta koliko imam vremena dok se moje male djevojčice igraju'', prča Ivana Mišura Vlaović kojoj je ovo i prva kampanja nakon porodiljnog dopusta. Ivana, inače poznata po nijansama kose svjetlijih tonova, iako je prirodna brineta, govori kako nije sklona velikim promjenama za razliku od Antonije Bračulj koja je jednom bila plavuša. '' Bila sam blond no takvu avanturu više ne bih ponovila'', naglašava Antonija. U novoj kampanji njeno lice naglašeno je asimetričnim šiškama kojima je već dugo godina vjerna još jedna missica, Ivana Delač koja je po šiškama postala prepoznatljiva.

Na pitanje biraju li savršenu šminku, također ispričanu u snimljenoj kampanji ili odličnu frizuru obje odgovaraju kako im uz dugu sjajnu i zdravu kosu treba minimalan make-up. Kako se ljeto približava glitter će biti nezaobilazan na preplanulom tenu te kao dodatak sjajilu na usnama.

Andrea Erjavec novo izabrana je Miss Universe Hrvatske kojoj je ovo prva modna kampanja. Dugokosa brineta dosad se nije usudila na drastičnu promjenu imidža i kaže kako većinom bira ravan styling kose. ''Volim kad mi je kosa strogo ravna jer je to najviše fashion'', ističe Andrea. '' Uredna i njegovana kosa odaje dojam da se brinemo u sebi i svom izgledu'', zaključuje.

Tekst: Press
Fotografije: Danijel Galić za Studio Marcela
Kosa: Studio Marcela
Šminka: Studio Marcela

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO