miss1206

U Marini Mitan 18. lipnja bit će izabrana Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske za Miss svijeta 2024 pod generalnim pokroviteljstvom JO-DA nekretnina. "U godini u kojoj se obilježava 145 godina turizma i niz obljetnica vezanih uz turizam do kraja lipnja TZ Grada Novi Vinodolski će organizirati brojna dogadanja. Jedno od njih je i izbor za Miss Primorsko-goranske županije koji će se održati u lijepoj Mitan Marini", kaže Iva Bruketa, organizator ovog županijskog izbora ljepote.

Deset lijepih djevojaka, koje konkuriraju za titulu Miss PGŽ 2023. pokušat će izboriti pobjedu i svoje mjesto u finalu Miss Hrvatske sljedeće godine. Kandidatkinje će nositi kreacije OrMar haljine, vjenčanice Kalisi i MIAU Couture, a uljepšavati će ih frizerski salon Chic by Mimi, My Way i IBEAUTY Studio. Program će voditi Davor Garić a nastupiti će Martina Majerle i DJ Tomy.

Izbor se održava pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, Grada Novi Vinodolski, Turističke zajednice Novi Vinodolski, TZ Crikvenice, Grada Kraljevica, Turističke zajednica Grada Kraljevice Grada Bakra te Turističke zajednica Grada Bakra.

Kome će aktualna Miss PGŽ Lana Krnić predati lijepu tijaru Infinity designa ostaje nam vidjeti za nekoliko dana.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO