marcela2203241

Omiljeno mjesto za uljepšavanje brojnih Dubrovkinja već je dvije godine adresa Studia Marcela. Ovaj popularni lanac frizerskih salona otvorio je još jedna svoja vrata, ovaj put u Župi dubrovačkoj u hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera. Svečanom otvorenju nazočili su brojni gosti među kojima su se istaknuli generalni menadžer gospodin Dario Matić i neke poznate Dubrovkinje.

Prigodom otvorenja upriličen je i talk show sa kazališnom, filmskom i televizijskom glumicom Ecijom Ojdanić, Miss Hrvatske 2014. Antonijom Gogić Bračulj te nekadašnjom najljepšom Hrvaticom Nikolinom Miletić Minovskom, koja je u Dubrovnik doputovala sa suprugom Vladimirom.

Voditelj Davor Garić, kako i priliči našem poznatom televizijskom voditelju, upriličio je pravi zabavni show u kojem smo saznali koje trikove ove poznate ljepotice koriste kada je u pitanju styling kose.

Jadranka Pezo, vlasnica lanca frizerskih salona Studia Marcela, istaknula je kako su visoka razina profesionalnosti i ljubaznosti, personalizirani pristup potrebama i željama klijenata te kontinuirana želja za stručnim usavršavanjem odlika ovog branda.

Tekst: Press
Fotografije: Grgo Jelavić / Pixsell za Studio Marcela

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO