miss2303

Ovogodišnji Miss business 2024., održat će se 26. i 27. travnja u Poreču, u elegantnoj Istarskoj sabornici. Svojim dolaskom u Istru, Miss business želi potaknuti i promovirati lokalno poduzetništvo te pružiti platformu za umrežavanje, razmjenu ideja i promociju poslovnih uspjeha žena poduzetnica s područja Istarske županije. Bez obzira jeste li mlada poduzetnica, iskusni profesionalac ili želite započeti sasvim novo poglavlje, ovo je Vaša prilika da se inspirirate i zablistate. Inspiracija je imperativ za ispunjen privatni i poslovni život, ali lako se može izgubiti iz fokusa u današnjem ubrzanom tempu života. stoga je neophodno uvijek iznova je pronaći. Upravo zato je Miss Business pravo mjesto koji će Vas dodatno ispirirati i motivirati, jer uvriježena izreka ‘žena je ženi vučica’ kod nas jednostavno ne vrijedi!

Dinamične radionice, inspirativne priče i izbor za Miss Business 2024. - Istarske županije

Poseban experience je sinonim za ovo prestižno događanje koje se izdvaja kreativnim i zanimljivim programom, a evo što Vas sve očekuje:

• Interaktivne radionice: usvojite praktične vještine, alate i strategije za unaprjeđenje vještina i bolje snalaženje s izazovima poslovnog svijeta,

• Prilike za povezivanje: ostvarite značajne kontakte s mentorima i uspješnim ženama koje dijele strast za osnaživanjem žena u poslu,

• Renomirani izlagači autohtonih proizvoda: istaknuti stručnjaci upoznat će Vas sa svojim vrhunskim proizvodima koje ćete imati priliku i degustirati,

• Izbor za Miss Business Istarske županije: prava modna poslastica kreće s revijom nosivih kolekcija lokalnih modnih dizajnera i butika, nakon koje slijedi uzbudljiv trenutak - izbor za Miss Business 2024 Istarske županije,

• Glazbeno - zabavni program iznenađenja uz after networking party obje večeri koji je idealna prilika za ležerno druženje i dogovoranje poslovnih suradnji.

Drugi po redu, ovaj renomirani projekt svjetionik je motivacije i osnaživanja, osmišljen da poveže, educira i ohrabri žene različitih profila i industrija. Osim educiranja i usvajanja novih vještina, ovo je prilika za jačanje zajednice poslovnih žena potičući ih da sanjaju i ostvare svoje ambicije u dinamičnom poslovnom svijetu.

Ne propustite priliku biti dio ovog događaja koji slavi žensko poduzetništvo i stvara nove poslovne prilike!

Kako bi se prijavile za manifestaciju svojih poslovnih ideja. zainteresirane žene poduzetnice s područja Istarske županije pozvane su da popune KONTAKT FORMU putem linka missbusiness.vanavi-ri.com.

Više informacija o događaju dostupno je na web stranici - missbusiness.vanavi-ri.com

Očekuje se izvrsna medijska pokrivenost ovog događaja, pružajući sudionicama dodatnu vidljivost i promociju na lokalnoj i nacionalnoj razini.

Za dodatne informacije i upite, kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Web stranica: vanavi-ri.com

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO