stehlik1507231

Arheološki park u centru Pule ugostio je deveti po redu Stehlin Fashion Show. Radi se o samostalnoj reviji poznate istarske dizajnerice Anje Stehlik koja ima dva brenda: Stehlik i brend O’dijelo koji vrlo uspješno zauzima poziciju na tržištu! Malo je reći da se za najveće istarsko modno događanje tražila ulaznica više, više od petsto posjetitelja uživalo je u modi, ali i brojnim dodatnim sadržajima!

Reviji je prethodio panel “Žena, kreacija, emocija” pod moderatorskom palicom osnicačice portala Stilueta Marije Mažar, panestice su podijelile svoja iskustva i inspirirale brojne posjetitelje. Slađana Ostić, Sara Rosanda, Mirjam Uravić Crljenica, Sanja Cinkopan Korotaj jasno su prenijele poruke u kojima su dale do znanja koliko je važno okružiti se pravim ljudima, privatno i poslovno te znati kada stati i napuniti baterije.

Uslijedila je spektakularna modna revija koju su nosili ženski i muški modeli te djevojčice, a veliko iznenađenje bio je modni izlazak popularnog pjevača Damira Kedže i managerice Danijele Dobrović. Kedžo je izveo i četiri pjesme te oduševio publiku u Puli, a posebno emotivno je bilo dok je izvodio zadnju pjesmu “Moje srce je” za koju je spot snimljen u Istri,a glavnu ulogu imala je Istrijanka Gabrijela Lovrinović.

Prekrasna odijela, ženstvene haljine, kombinezoni, sakoi, bluze, ljeto u verziji Stehlik brenda donosi pravo modno osvježenje s hrvatskim potpisom! Reakcije publike na reviju bile su izvrsne, a revija nadahnuta francuskom lakoćom i ljepotom življenja jedno je od događanja po kojima će se pamtiti ljeto 2023.!

Modni detalji koji su pratili Anjine kreacije dio su kolekcija Pula City Malla, naočale su dio ponude Vision centar Pula, a nakit je Argentum.

Preostaje samo vidjeti što će Anja i njezin tim osmisliti iduće godine. Osim što će se obilježiti 10 godina revije, Anja slavi i 20 godina rada! Istaska dizajnerica dokaz je da uspjeh ne može izostati kad se radi dobro, kad se pomiču granice i kad imate pravi tim!

Tekst: Press
Fotografije: Ana Bolobicchio, Duško Marušić Cici, Roberto Bilić, Sandi Sergovic
Mua: Balmari
Hair: Artistic

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO