moda0108231

Neosporiva je činjenica kako Talijani modno ne mogu pogriješiti, a izvrsna je vijest da je u Hrvatskoj odnedavno dostupan najprodavaniji talijanski brend kupaćih kostima, ekscentričnog naziva F**K. Postoji već trideset godina, a karakterizira ga provokativna i pozitivna želja da se slobodno izrazi, što rezultira energičnim i borbenim brendom koji obećava istaknuti se na modnoj sceni svojim Beach, Intimate i Outer linijama.

Rođen je iz ideje Francesca Giorgija, a od svog osnutka postepeno je postao sinonim za 100% Made in Italy dizajn, pažnju na detalje, izvrsno znanje, iskustvo i kvalitetu po konkurentnim cijenama. Brend je u trideset godina svog postojanja prošao trnovit put, često prepriječen nepovoljnim okolnostima poput teških ekonomskih kriza, međutim vizija i ideja njegovog kreatora ipak su pobijedili. Upravo zato, danas je F**K najprodavaniji talijanski brend kupaćih kostima.

Franšizu brenda „F**K“ na hrvatsko tržište uveli su Nataša Ružić i Ivan Rajčić, a trgovinu možete pronaći u shopping centru Joker u Splitu. Također, dio asortimana možete naručiti i na totalin.store. Inovirajući se i razvijajući se svaki dan, F**K potvrđuje i jača svoju vrijednost: nastaviti zadivljivati svojim odjevnim predmetima, afirmirati snažan i intenzivan stil te nikada ne zaboraviti uživati u životu.

Bacite li oko na asortiman, bit će jasno kako je poanta brenda apsolutni hedonizam. Živopisne boje i uzorci i autentični krojevi pozivaju da se opustite i gledate život s vedrije strane. Osim kupaćih kostima, koji čine okosnicu brenda, F**K nudi i širok spektar svih popratnih modnih detalja za plažu.

Torbe za plažu, parei, šeširi, haljine za plažu – F**K nudi sve što vam je potrebno za savršen dan na plaži. Podjednako očaravaju muška, ženska i dječja kolekcija, a zasigurno ćete pronaći nešto za sebe, neovisno o stilu. Preferirate li umjerene boje, oduševit će vas bijeli i crni kupaći kostimi. Uživate li u jarkim bojama i uzorcima, bit ćete na slatkim mukama pri izboru vašeg idealnog kostima.

Trgovinu možete posjetiti u shopping centru Joker na prvom katu, na adresi Put Brodarice 6 u Splitu.

Tekst: Press
Fotografije: Studio Ali

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO