kraljica2304231

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u četvrtak, 11. svibnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati najstariji izbor „Kraljica Zagreba“, na kojemu će aktualna kraljica Zagreba i kraljica Hrvatske, Irena Jakičić, okruniti novo izabranu kraljicu Zagreba. Pobjednica izbora „Kraljica Zagreba“ imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2023., 12. prosinca u hotelu Lone u Rovinju - višegodišnjem šampionu turizma, kao i predstavljati Hrvatsku na izboru Kraljice Svijeta. Kraljica Hrvatske najstariji i najprestižniji je izbor ljepote te prvi i jedini za kojeg je najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, „Iločki podrumi“, čije će se vino „Iločki traminac“ konzumirati na krunidbi kralja Charlesa III., proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“. Osim spomenutih vina, posjetitelji će imati priliku uživati i u delicijama Kanaan te degustirati aperitive „Incanto“.

Za prekrasan izgled i ljepotu finalistica pobrinuli su se brendovi novozelandska organska kozmetika Lemon & Beaker i engleska kozmetika Clinisoothe.

Djevojke će se predstaviti u predivnim i raskošnim vjenčanicama salona Nikolina koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske, u svečanim i zavodljivim haljinama, odjeći i cipelama Austrijskog brenda Högl, kupaćim kostimima modne kuće Pletix uz dodatak sunčanih naočala brenda Sherri Hill. Za frizure će se pobrinuti Ana Rajner iz frizerskog salona Lenarys, a za šminku je zadužen stručni team Callegari. Stručno vodstvo Cro Stars-a osmislilo je umjetničku koreografiju za izbor. Program će voditi domaća voditeljica, Doris Pinčić i svima dobro poznati voditelj, Mario Sedmak. Između biranja pobjednice zapjevat će istaknute zvijezde estrade svima dobro poznat Boris Novković, Meri Andraković s plesnom skupinom i Ana Bertić, dok će sve nazočne zabaviti plesna skupina Megablast. Posjetitelji će tako osim u modi i ljepoti uživati i u sjajnom glazbeno - plesnom programu.

Bogate nagrade natjecateljicama osigurali su Kanaan, novozelandska organska kozmetika Lemon & Beaker, engleska kozmetika Clinisoothe,  Zlatarna Dodić, Poliklinika Medikol, Semark, Poliklinika Rotim, Sherri Hill, Poliklinika Veir, Kozmetika Feniks.

Podsjećamo kako je vlasništvo svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta trajno u rukama kompetentnih stručnih ljudi iz Republike Hrvatske koji će ubuduće odlučivati kojoj će državi dodijeliti pravo za organizaciju svjetskog izbora, što je povijesno za Republiku Hrvatsku.

Rezervirajte datum 11.05., u 20:00 sati i pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti. Ulaz je slobodan uz obaveznu rezervaciju sjedala na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Tekst: Press
Fotografije: Goran Jakuš

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO