mikulec2404

Naša poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec predstavila je novu kolekciju tekstila za opremanje doma, a ovaj put inspiracija joj je bila priroda. Prigodno nazvana "Bloom", kolekcija sadrži četiri boje, a dolazi u dvije dimenzije. Osim samih posteljina, kolekciju čine i plahte u tri neutralne boje, tako da se mogu međusobno kombinirati prema osobnom ukusu i željama.

"Jako mi je važno da su svi proizvodi izrađeni od prirodnih materijala i da nisu štetni za okoliš, pa sam jednostavno tu misao prenijela i na motive za ovu kolekciju. Osim toga, ništa ne govori proljeće kao posteljina s cvjetnim motivom, zar ne?" - kaže Mirjana koja je proljetnu kolekciju nazvala prema kćerinoj ideji, a otkrila je i zašto baš cvijetni motivi krase novu kolekciju.

"Svi koji me znaju reći će vam da sam nepopravljivi romantičar u duši pa sam oduvijek sklona dozi ženstvenosti, romantike i pastelnim nijansama, tako da se ovog proljeća sve to poklopilo, a kolekcija je rezultat svega toga." - zaključuje međunarodno nagrađivana dizajerica interijera koja posljednjih godina stalno putuje u grad romantike i zaljubljenih, Pariz. Ondje joj studira starija kći, a s Gradom svjetlosti veže ju i posao. "Moj studio posljednjih mjeseci intenzivno radi na nekoliko projekata u prijestolnici, ali i drugim francuskim gradovima pa sam stalno u omiljenom gradu, no ne žalim se - tko bi se, uostalom, žalio na stalne posjete Parizu?" - dodaje Mirjana koja inače ne voli otkrivati planove za budućnost, no ima ih napretek.

"Uvijek sam puna ideja i planova, a kada tome dodate i upornost koje mi definitivno ne nedostaje, onda se stvari često i poslože bolje no što sam mogla zamisliti. S druge strane, neuspjeh ne doživljavam vrlo dramatično jer vječiti sam optimist, ali ne volim govoriti o novim projektima dok nisu realizirani." - zaključuje ova uspješna poduzetnica koja okuplja tridesetak stručnjaka u svom arhitektonskom studiju u centru Zagreba.

Nova kolekcija dostupna je na webshopu mirjanamikulec.com i u Konzumovim trgovinama.

Tekst: Press
Fotografija: Ivan Črepić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO