miss1404

Nova Miss Hrvatske birat će se kroz 20 županija, a svoje mjesto u finalu zaslužit će i Miss dijaspore. Neke od finalistica već se spremaju za finale koje će se održati krajem studenog u Zagrebu. "Među njima je i prošlogodišnja Miss Primorsko-goranske županije Lana Krnić koja će svoju tijaru predati nasljednici 18.lipnja u Mitan Marini u Novom Vinodolskom kada biramo predstavnicu naše županije na izboru Miss Hrvatske 2024", objašnjava nam vlasnica podlicence Miss Primorsko-goranske županije Iva Bruketa.

Zainteresirane djevojke koje žele sudjelovati na izboru Miss Primorsko-goranske županije, hrvatske državljanke, neudane i bez djece, od 17 do 27 godina mogu ispuniti prijavnicu u linku https://miss.hr/prijavnica#.ZDe8nubP2Uk i javiti se Direkciji Miss Hrvatske do 1.5. jer je potraga za najljepšom na Kvarneru upravo krenula.

Rijeka je odnedavno dobila lijepo mjesto za opuštanje i zabavu u samom centru grada pod nazivom AZURA - Lounge | Eat | Club. Upravo će se tu održati casting u potrazi za novom Miss Primorsko-goranske županije. Datum je već odabran, naime 5. svibnja u 19 sati biti će odabrano dvanaest predstavnica s Kvarnera koje će sudjelovati na izboru Miss PGŽ, a samo će novoizabrana missica predstavljati našu županiju na finalu izbora Miss Hrvatske 2024.

Tekst: Press
Fotografija: PR direkcija Miss Hrvatske

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO