blondme1005231

Jednu sasvim odvažnu kolekciju koja slavi različitost, sinoć su podržale i brojne poznate dame poput Lane Klingor Mihić, Martine Tomčić, Sandre Bagarić, Lucije Lugomer, Nike Turković te brojne druge. Kao frizeru i umjetniku, ono što je poznatoj hair stilistici Evelin Benković uvijek bilo vrlo inspirativno je osmišljavati i dolaziti do najboljeg rješenja na pitanje kako određenu osobu prikazati u drugačijem looku, ali dosljedno njenom identitetu. Upravo to je BLONDME omogućio za ovu kolekciju - da je doista s vrhunskim proizvodima moguće u rekordnom roku promijeniti boju, ali sačuvati teksturu i zdravlje vlasišta i kose. Evelin ne skriva oduševljenje tonerima iz ove kolekcije jer kako ona kaže, transformiraju kosu iz recimo bež u jako širok, prekrasan raspon tonova - od beach pa sve do gold i čokoladnih nijansi.

„U ovoj smo kolekciji uspjeli dobiti tri popuno različite osobnosti. Upakirali smo njihov izgled, outfit, energiju, stiliziranje kose, koloraciju, makeup - i dobili tri različite, a opet povezane priče. To je meni bilo jako bitno kod stvaranja kolekcije jer nismo željeli imati tri identična modela. Htjeli smo baš tri autentične osobe koje predstavljaju apsolutno sve što mi radimo i što jesmo. Tako mi vidimo ljude koji dolaze u naš salon i s kojima godinama radimo: autentične, jedinstvene, unikatne" - dodaje Evelin.

U ovoj sasvim odvažnoj kolekciji, našla su se tri prekrasna modela. Carlos je lice s tisuću lica, totalni new age guy koji sjajno nosi buntovni street fashion. Predstavlja lice budućnosti koje inspirira. Nika je prekrasna i svojom posebnom, dugom voluminozno plavom kosom, itekako privlači pažnju. Kod Nike je korištena tehnika sjenčanja korijena te kombinacija toplo hladnih tonova. Treći model je Ivana, samozatajna, čvrsta i predivna, a njezina trendi frizura je apsolutni hit ove godine.

Integrirana Dual Bond tehnologija u cijeloj BLONDME koloraciji i proizvodima za njegu pomaže smanjiti oštećenja na svim razinama. Štiti veze unutar kose tijekom kemijskih procesa i pomaže kreirati nove veze pomoću salonske i kućne njege. Također, sastoji se od dvije tehnologije - Anti-Metal Bond Protection tehnologije i 3D Bond Creation tehnologije. Integrirana Anti-Metal Bond Protection tehnologija u svim BLONDME proizvodima za koloraciju kreira zaštitni sloj oko veza unutar kose za minimalno lomljenje i oštećenja na kosi. Anti-Metal agensi hvataju i neutraliziraju metalne ione u kosi, a 3D Bond Creation tehnologija nalazi se u svim BLONDME salonskim i poizvodima za kućnu upotrebu.

Ova kampanja savršeno opisuje rečenicu koja se ističe kao misao - "Strong bonds for strong blondes", a besprijekorna blond kosa je rezultat koji ne izostaje.

"Ovo je osobna kolekcija, a osobnost je za mene apsolutni trend. Htjeli smo poslati poruku podrške istinskoj autentičnosti. Ne želimo beauty klonove i ne moramo biti jedni od njih. Budimo svoji i volimo se onakvi kakvi jesmo" - zaključuje Evelin.

Na sinoćnjem ugodnom predstavljanju ove hrabre i kreativne kolekcije, u zagrebačkom Mime's-u, našle su se i brojne poznate dame poput Martine Tomčić, Lane Klingor Mihić, Sandre Bagarić, Anamarie Raič, Lucije Lugomer, Nike Turković te brojni druge.

Tekst: Press
Video: Goran Debogović
Šminka: Iva Dujić
Styling - kreativni koncept: Nambi Kezić
Styling: Marcela Vrček
Kosa: Evelin Benković, Denis Mašić, Nikolina Borovec
Fotografije: Matea Smolčić Senčar, Bojan Zibar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO