tommy1105

TOMMY HILFIGER predstavlja svoju kampanju Classics Reborn za proljeće 2023., a ekipa kreativnih snaga u usponu osmislila je kolekciju koja oživljava svevremenske klasike. Kampanja odražava duh Tommy Factory-ja, koji je definirao kolekciju TOMMY HILFIGER za jesen 2022., budući da su okupljeni umjetnici s različitih scena iz svijeta mode, glazbe i zabave. Neki od iznimno talentiranih ljudi su ikona stila Georgia May Jagger, studentica Harvarda i ambasadorica za mlade Aoki Lee Simmons, umjetnica i model Kesewa Aboah, svestrani i multidisciplinirani umjetnik Kailand Morris, glazbenik Dylan Brosnan, slikarica Paris Brosnan i umjetnik Sean Koons.

Fotografije za Classics Reborn, koje je snimio Gregory Harris, prikazuju kako se kolekcija od 250 komada može nositi u elegantnoj i casual varijanti, ili u varijanti koja spaja i jedno i drugo.

"Klasici nikad ne izlaze iz mode", poručuje Tommy Hilfiger. "Ova kolekcija govori o modernizaciji i reinterpretaciji pripreme, pronalaženju novih načina da bezvremenski stilovi budu svježi. Reinvencija je stalni izvor uzbuđenja za mene."

Oxford košulja i haljina-košulja ključni su komadi ponovno rođeni za novu generaciju. Ostala lagana proljetna odjeća uključuje sako i odgovarajuće chino setove, s žakard TH monogramom u tonu, pop pulover u obliku saća od tehničke pređe, parku bez podstave s ragbi košuljom. Vibrantnu boju limete možemo primijetiti na debelim ovratnicima i elegantnim haljinama, dok su sakoi za muškarce i žene idealni i za dnevne i za večernje varijante.

Kampanja će biti predstavljena putem marketinških aktivacija u globalnim medijima i maloprodajnim izlozima. Classics Reborn oživjet će i na društvenim mrežama preko lokalnih kreativaca i influencera, koji će dati novi život bezvremenskim stilovima.

Kolekcija Classics Reborn za proljeće 2023. dostupna je u Tommy Hilfiger trgovinama u ZAGREB - Arena Centar, Vice Vukova 6, SPLIT - Mall of Split, Josipa Jovića 93 i Trg Kralja Tomislava 1, ZADAR - Supernova, Ulica akcije Maslenica 1, RIJEKA - Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a kao i na www.fashionandfriends.com.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO