miss1204231

Već tradicionalno, s prvim proljetnim danima kreću i pripreme za izbor Miss Universe Hrvatske. Ovogodišnji izbor, 27. po redu, održat će se 3. svibnja 2023. u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu uz live streaming na Jutarnji.hr, a za titulu najljepše natjecati će se 16 prekrasnih finalistica koje se ovog vikenda okupljaju u Zagrebu.

Za vrijeme boravka u glavnom gradu djevojkama će dom biti luksuzni hotel Esplanade, a vrijeme će im biti ispunjeno snimanjima promotivnih razglednica te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru: večernjih i cocktail haljina Bariba, kupaćih kostima Pletix, te obuće Baldinini. Za vrijeme boravka u kontinentalnom dijelu Hrvatske ovaj vikend, djevojke će posjetiti i Hrvatsko Zagorje, točnije Vuglec Breg gdje će uz prekrasnu prirodu uživati i u zagorskim specijalitetima te dvorac Veliki Tabor.

U nedjelju djevojke odlaze u Pulu, a na bazenu novootvorenog Grand Brioni Pula hotela, očekuje ih nastavak snimanja te prvo službeno fotografiranje pred kamerom fotografa Same Mervara te uvježbavanje koreografije. Da bi ovogodišnje finalistice zaista zablistale pred kamerama pobrinuti će se make-up artisti Beauty Studija MZ - Maje Zatezalo u suradnji s Aura kozmetikom te stilisti Salona Marcela koji će za njegu i stiliziranje kose koristili vrhunske Silky Technobasic proizvode. Svaki njihov korak za vrijeme priprema budno će pratiti kamera Doriana Gašparovića, što će kasnije gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalne večeri.

Zahvaljujemo grupaciji hotela Arena Hospitality koji su naši domaćini ove godine i u čijim hotelima Park Plaza Histria i novootvorenom Grand Brioni Pula planiramo odraditi onaj najzahtjevniji dio priprema: snimanje službenih fotografija i uvježbavanje koreografije. I ove godine će nam se na pripremama  pridružiti dr. Vivian Jurković, vlasnica i osnivačica Dr. Vivian Estetics koja će djevojkama dati korisne savjete za njegu kože, te direktorica Studia Marcela Jadranka Pezo radi predavanja o zdravlju i njezi kose, otkrila nam je direktorica Miss Universe Hrvatske Marija Kraljević.

Kojoj će od ovogodišnjih finalistica Arijana Podgajski predati krunu Zlatarne Dodić saznat ćemo 3. svibnja, a ona će time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na izboru Miss Universe koji će se sredinom prosinca održati u El Salvadoru. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura. Kroz program će gledatelje voditi Davor Garić.

Sva zbivanja u vezi Miss Universe Hrvatske možete pratiti na društvenim mrežama: Facebook: facebook.com/MissUniverseCroatia, Twitteru: @MissUniverseCro i Instagramu: @missuniversecroatiaorg

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 71 godinu, od listopada 2022. u vlasništvu JKN Global Media Public Company Ltd., čije sjedište je u Tajlandu, a bavi se distribucijom autorskih prava na sadržaje koji su polučili veliku gledanost na televizijama. Pobjednica izbora MISS UNIVERSE® za trajanja svog mandata živi u New Yorku i surađuje s mnogim organizacijama čiji cilj je spriječiti širenje virusa HIV-a i pomoć oboljelima od AIDS-a. Ona također postaje i ambasadorica dobre volje pri UN-u te surađuje s organizacijama koje pomažu djeci s Downovim Sindromom te Smile Train, organizaciji koja djeci rođenoj sa „zečjom usnom" omogućuje besplatne operacije. Miss Universe® je međunarodni spektakl koji izravno ili u odgođenom prijenosu gleda i do milijarda ljudi u 170 zemalja svijeta.

Aktualna Miss Universe® je 29-godišnja R'Bonney Gabriel iz SAD-a, ekološki osviještena modna dizajnerica, model i instruktorica šivanja koja obožava život. Na University of North Texas 2018. godine diplomirala je modni dizajn i trenutno je predsjednica svoje održive modne marke, R'Bonney Nola. R'Bonney je vodeća instruktorica šivanja u Magpies & Peacocks, neprofitnoj modnoj kući sa sjedištem u Houstonu koja je posvećena „Modi kao sili dobra" kroz održivost i utjecaj na zajednicu. Kao dobitnici nagrade „Gucci Changemakers" nagrađeni su za svoj rad i pretvorbu otpadnog tekstila u modne kolekcije. Kroz „MAKR" program uči šivanju žene koje su preživjele trgovinu ljudima i nasilje u kući.

FINALISTICE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2023.:

Nina Amižić, 21, Žrnovnica
Matea Blažević, 22, Đakovo
Lucciana Ćebo, 19, Zagreb
Andrea Erjavec, 23, Perušić
Sara Garac, 22, Stobreč
Matea Josić, 20, Zagreb
Paola Kliba, 21, Pula
Petra Marić, 22, Župa Dubrovačka
Lucija Mlinarević, 18, Split
Ana Mujkić Granić, 18, Vinkovci
Polina Mytko, 27, Split
Ema Numić-Meša, 19, Pula
Klara Pelemiš, 27, Zagreb
Mihaela Posavec, 19, Zagreb
Matea Svjetličić, 20, Čazma
Ema Helena Vičar, 20, Zagreb

Tekst: Press
Fotografije: Miss Universe

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO