miss1205231

Potraga za najljepšim Hrvaticama, koje će se, naime, ove godine u studenome natjecati na izboru za Miss Hrvatske 2023., već je krenula. U Marini Mitan 18. lipnja bit će izabrana Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske za Miss svijeta 2024.

Jedanaest lijepih djevojaka, koje konkuriraju za titulu Miss PGŽ 2023. pokušat će izboriti pobjedu i svoje mjesto u finalu sljedeće godine. Izbor se održava pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, Grada Novi Vinodolski, Turističke zajednice Novi Vinodolski, Grada Kraljevice, Turističke zajednica Grada Kraljevice, Grada Bakra, Turističke zajednica Grada Bakra te JO-DA nekretnina. Sve aktivnosti koje će se odvijati do izbora biti će usmjerene na promociju prekrasnog Kvarnera. Uslijediti će brojna fotografiranja djevojaka na turističkim lokacijama. Naime ovogodišnje finalistice već su počele s pripremama za izbor Miss PGŽ te su snimile razglednice u Porsche Inter Autu, hotelu Mediteran. Još ih očekuje snimanje na najboljoj plaži za pse u Hrvatskoj koja se nalazi u lučici Podvorska u Crikvenici - Monty's Dog Beach and Bar. Natjecateljice i psići iz azila Veterinarske stanice imati će nezaboravne trenutke tijekom zajedničkog fotografiranja. Uslijediti će i posjet tvrtci Alu & Plast Internacional te snimanje s jedinstvenom prirodnom kozmetikom Rosmari pure te mnogim drugim partnerima izbora.

''Pobjednica naše županije predstavlja i promovira PGŽ na finalu izbora Miss Hrvatske. To pravo je prošlogodišnjom pobjedom već osigurala Miss Primorsko-goranske županije 2022 Lana Krnić, koju uskoro očekuje nacionalno finale'', govori Iva Bruketa vlasnica licence Miss PGŽ.

BIOGRAFIJE DJEVOJAKA:

Image 002

Andrea Bošnjak (20), Rijeka, studira turistički menadžment u Opatiji. U slobodno vrijeme trenira atletiku.

Image 006

Dorotea Šare (22), Rijeka. Završila je Trgovačku i tekstilnu školu u Rijeci te radi u zaštitarskoj tvrtci. U slobodno vrijeme izlazi i voli putovati.

Image 011

Ivana Sabljić (25), Rijeke, radi u agenciji za nekretnine. U slobodno vrijeme bavi se fitnessom.

Image 001

Enea Cetina (19), Rijeka, pohađa Gimnaziju Andrije Mohorovičića. 14 godina bavi plesom.

Image 007

Ema Rendulić (25), Slunj. Radi u jednom caffe baru u Rijeci. U slobodno vrijeme voli odlaske u prirodu i opuštena druženja s prijateljima.

Image 006

Lorena Čačija (17), Rijeka, pohađa Obrtničku školu Opatija za zanimanje kozmetičar. U slobodno vrijeme se bavi plesom.

Image 004

Chiara Kalanj (20), Mali Lošinj, studira na Ekonomskom fakultetu u Puli.

Image 005

Chiara Šargač (18) , Novi Vinodolski. Ide u srednju Medicinsku školu u Rijeci, smjer nutricionist. U slobodno vrijeme bavi se modelingom.

Image 014

Vanessa Vinkler (22), Rijeka po zanimanju je upravni referent. U slobodno vrijeme trenira borilačke vještine.

Image 001

Ana Alagić (19), Rijeka. Studentica je na Pravnom fakultetu. U slobodno vrijeme bavi se latinoameričkim plesovima i slikanjem, te pisanjem literarnih radova. Cilj joj je postati uspješna i obrazovana, jer znanje je moć koju nam nitko ne može oduzeti.

Image 003

Antea Mihelčić (21), Rijeke. Studira na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, smjer Rani i predškolski odgoj. U slobodno vrijeme bavi se šminkanjem, crtanjem, vježbanjem u teretani, trčanjem, promoviranjem različitih brendova.

Tekst: Press
Fotografije: Josip Čekada

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO