Arena Zagreb - Crvena jabuka - 14.02. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 14. veljače 2023. god. u 20:00

crvena1402

 

Više od tri desetljeća glazbene karijere, nekoliko stotina pjesama, ništa manje i toliko hitova, prepoznatljiv vokal, svima dobro znane starke i još puno puno toga, najbolje opisuju Crvenu jabuku. Tamo gdje ljubav počinje službeni je naziv njihovog koncerta koji će se održati u Areni Zagreb, na samo Valentinovo, 14.2.2023. U svojoj dugogodišnjoj karijeri, Crvena jabuka prvi puta će se popeti na pozornicu zagrebačke Arene i uz publiku uživo izvesti sve najljepše ljubavne pjesme.

 

Valentinovo, Crvena jabuka i Dan zaljubljenih čine idealnu kombinaciju koja se nikako ne smije propustiti.

 

Mnoge zvuk Crvene jabuke veže za neke njihove lijepe trenutke i sjećanja iz mladosti, trenutke u kojima su se zaljubljivali ili pak društvom uz more, s gitarom u ruci okupljali i živili neke bezbrižne dane. Konačno je došlo vrijeme da za sve nas, za sve takve, proslavimo dan ljubavi sa Žerom i njegovom Crvenom jabukom na bini.

 

Na spomen koncerta u Areni, i publika i struka slažu se u jednom - bilo je i vrijeme da se dogodi!

 

Do dana kada ćemo svi u isti glas pjevati - Ima nešto od srca do srca, Tvoga srca vrata, Bježi kišo s prozora, Zovu nas ulice, Sestro srca mog, Radio, Volio bih da si tu i mnoge druge, dijeli nas još točno tri mjeseca.

 

Ulaznice za koncert od danas se nalaze u prodaji preko sustava Entrio.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.