azura190223

U subotu, 18.02.2023. Azura Clubom će odjeknuti zvuk Paola Barbata, vrhunskog DJ-a i producenta koji je definirao glazbenu scenu Sjevernog Jadrana. Paolo je pionir i lider regionalne glazbene scene, rezident svjetski poznatih klubova poput Ambasade Gavioli, Byblosa te DJ Mag Top 100 klubova. Osim što je uspješan DJ, Paolo se posvetio i glazbenoj produkciji, objavljujući svoje pjesme za Hed Kandi, Peppermint Jam, Ministry of Sound, Universal i neke manje izdavačke kuće. Također je surađivao s raznim međunarodnim glazbenicima i pjevačima, kao i producirao videospotove ('Fuel Your Life' je otišao na #4 na MTV Dancefloor Chart), koji su dodatno ojačali njegovo mjesto na sceni. Nakon 40 godina iza DJ pulta i nezaustavljive posvećenosti klupskoj glazbi, Paolo nastavlja biti vrlo tražen DJ u jednoj od najpopularnijih svjetskih regija.

Poznat po svojim avangardnoj house selekciji, sigurni smo da će prirediti spektakularan house party u Azura Clubu!

Partner večeri Jack Daniels osigurao je besplatan ulaz na Carnival DJ Session i nastup legendarnog Paola Barbata.

Vrata kluba se otvaraju u 22:30 sati, a rezervacije se primaju na broj: 099 8339 535.

U nedjelju, 19.02.2023., u Azura Lounge-u će se održati cjelodnevni Carnival session uz DJ Ivan Mastermix. Ivan Mastermix je jedan od naših pionira elektroničke glazbe, neki ga i nazivaju “godfatherom” house glazbe u Hrvatskoj. Njegovo je ime već godinama garancija za odlične setove i provode na partyjima u klubovima diljem Lijepe naše, ali i izvan hrvatskih granica. Riječ je o DJ-u koji je od 1989. godine na samom vrhu underground house scene. Svirao je u klubovima diljem Lijepe naše, a u njegovim su glazbenim setovima uživali i u londonskim klubovima, te u klubovima na Ibizi. Tijekom dugogodišnje karijere ostvario je uspješnu suradnju i s velikanima kao što su Marshall Jefferson, Erick Morillo, Roger Sanchez i brojni drugi.

Ulaz u Azura Lounge je besplatan, nedjeljni Carnival Session počinje u 12:00 sati a završava u 02:00 sata. Rezervacije se primaju na broj: 099 8339 535.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO