Azura Lounge | Eat | Club - Corona i Rimski live - 17.03. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 17. ožujka 2023. god. u 22:30

azura1703

 

Koncept Azura Lounge I Eat I Club u Rijeci smješten u sklopu Robne Kuće RI (Riva 6) priprema nezaboravan koncert ovog vikenda! U petak, 17.03.2023. u Azura Club stiže jedan od najpopularnijih reperskih dvojaca na našim prostorima, Corona i Rimski.

 

Premil Jovanović i Predrag Miljković, poznatiji kao Rimski i Corona, već dugi niz godina ruše rekorde milijonskim pregledima na You Tube-u i posječenošću nastupa. Zajedno s Filipom Mladenovićem čine trio izdavačke i produkcijske kuće “KDM Exclusive”. Osim što aktivno nastupaju po cijeloj regiji, radne dane provode u svom studiju gdje stvaraju pjesme za sebe ali i za druge izvođače. Aktualni reperi stvarali su pjesme najpoznatijim pop i folk pjevačima. Jedan od primjera je i Tanja Savić, čiju su karijeru i popularnost podigli na višu razinu.

 

Uživaju veliku popularnost u regiji, a neki od hitova kojima su to postigli su: Pop ikona, Izvini mama, Galerija, Gad, Sicilija, Crni mercedes, Playboy, Paralele, Laga Laga, Bye Bye, Odakle sam ja, Crne kiše i mnogi drugi.

 

Za zagrijavanje uz najbolje od Urban, RnB, Reggeaton i Balkan Trapa zadužen je Dj Vicente Corza koji će vas pripremiti za spektakularan koncert te zadržati na podiju nakon nastupa ovog dvojca do ranih jutarnjih sati.

 

Cijena ulaznice je 15 €. Broj ulaznica je limitiran.

 

Ulaznice možete kupiti svakim danom u Azura Lounge-u, na adresi Riva 6 (1. kat Robne kuće Ri).

 

Vrata Azura Cluba otvaraju se u 22:30h. Sve dodatne informacije i rezervacije na broj: 099 8339 535.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.