azura1703

Koncept Azura Lounge I Eat I Club u Rijeci smješten u sklopu Robne Kuće RI (Riva 6) priprema nezaboravan koncert ovog vikenda! U petak, 17.03.2023. u Azura Club stiže jedan od najpopularnijih reperskih dvojaca na našim prostorima, Corona i Rimski.

Premil Jovanović i Predrag Miljković, poznatiji kao Rimski i Corona, već dugi niz godina ruše rekorde milijonskim pregledima na You Tube-u i posječenošću nastupa. Zajedno s Filipom Mladenovićem čine trio izdavačke i produkcijske kuće “KDM Exclusive”. Osim što aktivno nastupaju po cijeloj regiji, radne dane provode u svom studiju gdje stvaraju pjesme za sebe ali i za druge izvođače. Aktualni reperi stvarali su pjesme najpoznatijim pop i folk pjevačima. Jedan od primjera je i Tanja Savić, čiju su karijeru i popularnost podigli na višu razinu.

Uživaju veliku popularnost u regiji, a neki od hitova kojima su to postigli su: Pop ikona, Izvini mama, Galerija, Gad, Sicilija, Crni mercedes, Playboy, Paralele, Laga Laga, Bye Bye, Odakle sam ja, Crne kiše i mnogi drugi.

Za zagrijavanje uz najbolje od Urban, RnB, Reggeaton i Balkan Trapa zadužen je Dj Vicente Corza koji će vas pripremiti za spektakularan koncert te zadržati na podiju nakon nastupa ovog dvojca do ranih jutarnjih sati.

Cijena ulaznice je 15 €. Broj ulaznica je limitiran.

Ulaznice možete kupiti svakim danom u Azura Lounge-u, na adresi Riva 6 (1. kat Robne kuće Ri).

Vrata Azura Cluba otvaraju se u 22:30h. Sve dodatne informacije i rezervacije na broj: 099 8339 535.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO