azura2402

Kraj jednog od najzabavnijeg mjeseca u godini koncept Azura Lounge I Eat I Club u Rijeci smješten u sklopu Robne Kuće RI (Riva 6) odlučio je začiniti nezaboravnim koncertom. U petak, 24.02.2023. u Azura Club stiže jedan od najpoznatijih srpskih repera, Voyage. Glazbom se počeo baviti u osnovnoj školi kada je pisao pjesme sa svojim prijateljima, nakon čega su odlučili osnovati rap grupu. Voyage je objavio svoju prvu pjesmu i videospot pod nazivom „Priđi bliže“ kao član navedene grupe. Njegov prvi studijski album, pod nazivom „Porok i greh“, objavljen je u travnju 2019. godine pod izdavačkom kućom Die Rich. Nakon toga, Voyage je počeo objavljivati pjesme pod Generacijom Zed. Iznimnu popularnost je stekao izdajući singlove s tadašnjom djevojkom. Par je objavio ukupno devet singlova, nakon čega se Voyage upustio u solo karijeru.

Voyage većinom piše svoje stihove te pjesme koje izbaci odmah postanu najslušanije i ulaze na vrh ljestvice YouTube trendinga. Neke od njih su: Pleši, Tango, London, Bella Hadid, Euforija, Kartel, Uloge, Genge i sl. Njegova karizma i talent su ga plasirali među najveće regionalne glazbene zvijezde stoga očekujemo vrhunski nastup u Azura Clubu!

Za zagrijavanje uz najbolje od Urban, RnB, Reggeaton i Balkan Trapa zadužen je Dj Vicente Corza koji će vas pripremiti za spektakularan koncert te zadržati na podiju nakon nastupa Voyage-a do ranih jutarnjih sati.

Cijena ulaznice je 20 €. Broj ulaznica je limitiran.

Ulaznice možete kupiti svakim danom u Azura Lounge-u, na adresi Riva 6 (1. kat Robne kuće Ri).

Vrata Azura Cluba otvaraju se u 22:30 h. Sve dodatne informacije i rezervacije na broj: 099 8339 535

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO