Azura Lounge | Eat | Club - Voyage Live - 24.02. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 24. veljače 2023. god. u 22:30

azura2402

 

Kraj jednog od najzabavnijeg mjeseca u godini koncept Azura Lounge I Eat I Club u Rijeci smješten u sklopu Robne Kuće RI (Riva 6) odlučio je začiniti nezaboravnim koncertom. U petak, 24.02.2023. u Azura Club stiže jedan od najpoznatijih srpskih repera, Voyage. Glazbom se počeo baviti u osnovnoj školi kada je pisao pjesme sa svojim prijateljima, nakon čega su odlučili osnovati rap grupu. Voyage je objavio svoju prvu pjesmu i videospot pod nazivom „Priđi bliže“ kao član navedene grupe. Njegov prvi studijski album, pod nazivom „Porok i greh“, objavljen je u travnju 2019. godine pod izdavačkom kućom Die Rich. Nakon toga, Voyage je počeo objavljivati pjesme pod Generacijom Zed. Iznimnu popularnost je stekao izdajući singlove s tadašnjom djevojkom. Par je objavio ukupno devet singlova, nakon čega se Voyage upustio u solo karijeru.

 

Voyage većinom piše svoje stihove te pjesme koje izbaci odmah postanu najslušanije i ulaze na vrh ljestvice YouTube trendinga. Neke od njih su: Pleši, Tango, London, Bella Hadid, Euforija, Kartel, Uloge, Genge i sl. Njegova karizma i talent su ga plasirali među najveće regionalne glazbene zvijezde stoga očekujemo vrhunski nastup u Azura Clubu!

 

Za zagrijavanje uz najbolje od Urban, RnB, Reggeaton i Balkan Trapa zadužen je Dj Vicente Corza koji će vas pripremiti za spektakularan koncert te zadržati na podiju nakon nastupa Voyage-a do ranih jutarnjih sati.

 

Cijena ulaznice je 20 €. Broj ulaznica je limitiran.

 

Ulaznice možete kupiti svakim danom u Azura Lounge-u, na adresi Riva 6 (1. kat Robne kuće Ri).

 

Vrata Azura Cluba otvaraju se u 22:30 h. Sve dodatne informacije i rezervacije na broj: 099 8339 535

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.