Boogaloo Club Zagreb - S.A.R.S. - 21.04. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 21. travnja 2023. god. u 20:00

sars2104

 

O S.A.R.S-u se zna gotovo sve; njihove pjesme, značenje imena, ali i činjenicu da se radi o bendu kojeg Zagreb zaista voli. Live senzacija, čija pjesmarica na njihovom YouTube kanalu broji preko 200 milijuna pregleda, ponovo stiže pred zagrebačku publiku. U planere, rokovnike ili pametne mobitele valja upisati petak, 21. travnja! Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 20 eura mogu se kupiti preko sustava Entrio, a iz organizacije već sad ističu da je interes velik.

 

S.A.R.S. je prvorazredna regionalna atrakcija koja garantira ples i zborno pjevanje kultnih singlova poput "Lutka", "Buđav lebac", "Perspektiva", "Klinka", "Rakija" te mnogih drugih, u svojoj specifičnoj mješavini rocka, rapa, reggaea, sevdaha i bluesa. Bend koji u normalnim okolnostima odradi stotinjak koncerata godišnje, posjeduje šarma za izvoz, žanrovski nesvrstan i neopterećen, sjajan je izbor za dolazak u Boogaloo, jer su miljenici zagrebačke isproban recept za svirke koje se pamte. Zagreb je oduvijek imao ljubavi za S.A.R.S., a sigurno će to pokazati i ovaj put.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.