Hala Zagreb - We Love Sound: R. Villalobos - 21.04. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 21. travnja 2023. god. u 21:00

hala2104

 

Posebna poslastica za sve ljubitelje elektroničke glazbe je vijest da se u Zagreb ekskluzivno vraća jedan od najkarizmatičnijih izvođača svjetskog glasa i čileanskih korijena - Ricardo Villalobos. Ikona našeg vremena, koji je lani zbog ozbiljne povrede na skijanju bio spriječen nastupiti, zagrebačku će publiku počastiti svojim besprijekornim i osebujnim glazbenim ukusom nastupom u Hali u petak, 21. travnja na još jednom We Love Sound događaju.

 

Party kojeg željno očekuje cijela regija, privući ću u srce naše metropole goste iz cijele Hrvatske, ali i  susjednih zemalja koji nastupe ovog umjetnika prate diljem svijeta. Jedan od najtraženijih i najpoznatijih DJ-a današnjice Villalobos nakon punih pet godina od svog posljednjeg nastupa u Zagrebu na We Love Sound Open Airu, na slijedeći događaj ovog organizatora, donosi sinergiju vrhunske glazbe i kvalitetnog zvuka te obećaje nezaboravno višeosjetilno putovanje ispunjeno dugo iščekivanim druženjem, plesom i pozitivnom energiijom.

 

Ricardo ima posebno mjesto na svjetskoj sceni elektroničke glazbe. Poznat je po svojim osebujnim DJ setovima, koji se mogu definirati samo kao vožnja kroz razne žanrove elektronike, ali i razne vremenske periode. Mnogim DJ-ima i producentima diljem svijeta Ricardo predstavlja vječnu inspiraciju, a posjetiteljima nezaboravno iskustvo uživanja u kvalitetnoj glazbi.

 

We Love Sound glazbena događanja postala su sinonim za vrhunsku zabavu prožetu najnovijom svejtskom produkcijom i posebnim uređenjem prostora koji posjetiteljima daje jednu novu dimenziju doživljaja glazbe. Za ples na We Love Sound događajima uvijek se traži ulaznica više, a dolazak jednog od najpoznatijih DJ-a današnjice na ovaj 12-satni event, zasigurno će u Halu i Zagreb privući brojne međunarodne posjetitelje.

 

Ulaznice se mogu kupiti na linku: https://we-love-sound.com/we-love-sound-hala

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.