karolina0102

U petak 01. prosinca Caffe bar - Night bar Karolina poziva Vas na jedinstveni klupski provod uz live nastup Klape "NEVERA", jedne od najpoznatijih imena na riječkoj klapskoj sceni, te vrući Coca Cola Warm Up party. Za dobar glazbeni ugođaj pobrinuti će i rezident kluba DJ Deni koji Vam priprema poseban repertoar. Pridružite nam se i zabavite se u Karolini do ranih jutarnjih sati.

Coca Cola nagrađuje svoje vjerne potrošače Warm Up partyjem vikendom u studenom i prosincu od 23h do 01h sa akcijama vaših omiljenih pića 1+1 gratis.

Sve informacije i rezervacije na: 091/490 4042.

Klapa "NEVERA"

Klapa "NEVERA" jedno je od najpoznatijih imena na riječkoj klapskoj sceni, djelujući više od dvadeset pet godina.

Počeci klape "NEVERA" sežu u prvo tromjesečje 1988. godine, kada su petorica glazbenih istomišljenika i entuzijasta odlučili osnovati vokalnu skupinu - "klapu", koja bi po načinu djelovanja i repertoaru bila bliska dalmatinskom klapskom glazbenom izričaju.

U klapi danas pjevaju Tedi Zeoli (1. tenor), Robert Verzon i Dario Cibić (2. tenori), Igor Doričić (bariton), Darko Matijašević (bas) i Sanjin Mandičić (bas).

Tijekom godina postojanja i rada klapa je ostvarila brojna gostovanja u zemlji i inozemstvu (Slovenija, Italija, Austrija, Mađarska, Francuska, Njemačka, Češka) uspješno prezentirajući hrvatsku i domaću, primorsku pjesmu.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO