kset2501

Jedan od najvećih hardcore bendova današnjice, kanadski Comeback Kid, itekako je poznat hrvatskoj publici, a ovom prilikom u četvrtak, 25. siječnja na Good Vibrationsu pridružit će im se hc punk bend Ponor te još jedan bend koji će biti objavljen uskoro. Karte po pretprodajnoj cijeni od 65 kuna mogu se nabaviti u Dirty Old Shopu i KSET-u, a ako ih ostane na ulazu će koštati 80 kuna.

COMEBACK KID dolazi iz Winnipega, grada s bogatom hokejaškom tradicijom, kako i dolikuje državi iz koje dolaze, a i ime su dobili po hokejašu Mariu Lemieuxu koji se 2000. godine vratio u NHL kad je bend i osnovan. Sebe simbolično nazivaju „no coast hardcore“ bendom. Do sada su izdali jedan EP, jedan DVD/live i šest albuma, a posljednji „Outsider“ će promovirati ovom prilikom, dvije i pol godine nakon njihovog posljednjeg nastupa u Zagrebu. Članovi benda su Andrew Neufeld aka Goose, Jeremy Hiebert, Stu Ross aka Toad, Ron Friesen i Jesse Labovitz.


FB: https://www.facebook.com/pg/Comeback.Kid/

YT: https://www.youtube.com/watch?v=2NTyyCwwDfY

PONOR je hardcore punk bend iz Zagreba osnovan krajem 2011. godine. Čine ga već poznata lica domaće hardcore scene, do sada najzapaženija kroz djelovanje u nekadašnjem HC bendu „Amok“. Iza sebe imaju album „Ovo je kraj“ objavljen krajem 2013. godine te ništa manje sjajnog nasljednika “Prah i pepeo” objavljenog u rujnu 2017.

FB: https://www.facebook.com/pg/PonorHC
YT: https://www.youtube.com/watch?v=cb0J6Un6UuQ
BC: https://ponor.bandcamp.com/

Fb event: https://www.facebook.com/events/130400894348248/

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO